Fifty Scents

Du nya, sköna värld!

Jag skulle inte gå så långt som att kalla en flytande eyeliner för vulgärt. Eller, jo kanske. Kakeyeliner, flytande på burk som appliceras med pensel, annars får det nästan vara, för min del. Penna endast i nödfall, och i så fall en skarpt vässad och välkyld. Gärna också vattenfast.

Det är väl lika bra att erkänna här och nu att jag är väldigt selektiv.

Det är inte så att jag älskar makeup  och parfym helt förbehållslöst. Snarare kan man väl tala om en passion, en nästan lite snobbig kärlekshistoria där endast det bästa är gott nog.
Bara den sanna kärleken överlever, och de produkter som står vid min sida fast solen skiner, näsan är röd och håret beter sig som om det vore i trotsåldern. Dessa ska hyllas!

Jag skriver alltså inte om sminkglädje per se, utan det underbara i att förändra, framhäva och dölja. Om min beundran för Alexa Chungs omöjliga hår och min avundsjuka inför Ali McGraw. Och om underbara, fantastiska lukter som förändrar allt.

Välkommen till Fifty Scents!

Etiketter None

4 kommentarer till “Du nya, sköna värld!”

 1. Lisa C
  on Dec 1st, 2010
  @ 5:16 pm

  VÄLKOMMEN!!!

 2. Tweets that mention Du nya, sköna värld! - Fifty Scents | Rodeo Magazine -- Topsy.com
  on Dec 1st, 2010
  @ 5:33 pm

  […] This post was mentioned on Twitter by Rodeo Magazine, Anna Hedlund. Anna Hedlund said: RT @rodeoswe: Säg hej till Rodeos nya doft- och skönhetsblogg! http://rodeo.net/fiftyscents/2010/11/30/hello-world/ http://fb.me/M2ndlfWJ […]

 3. Lina A
  on Dec 2nd, 2010
  @ 10:01 am

  Det här känns så jävla lovande!!! Precis vad Rodeo behöver

 4. alice
  on Dec 7th, 2010
  @ 8:07 pm

  nice

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen