Fifty Scents

Veras ypperliga doftidé!

Hej!
Tack för en intressant blogg! Den är en perfekt blandning mellan modemagasin, Råd & Rön och någonting svårdefinierat personligt som gör den fullständigt unik och alldeles oemotståndlig.
Jag har en fråga. Vet du om det finns något parfymeri i Stockholmsområdet som erbjuder parfymprovning? Alltså något slags informell sammankomst, i stil med en whisky- eller chokladprovning, där en kvalificerad person undervisar deltagarna om parfym och därefter låter dem lukta på doftprover. Jag är själv intresserad av att lära mig mer om parfym och tycker att det här vore ett idealiskt sätt. Till exempel COW parfymeri skulle säkert kunna organisera sådana här träffar med den äran. Annars finns det kanske någon doftexpert bland dina läsare som kan tänkas nappa på idén?
Hälsningar
Vera

Vera!

Detta är en ju ypperlig idé. Så bra att du borde styra upp detta, kontakta företag som erbjuder “upplevelser”, sälja in din idé, eller presentera den för till exempel COW eller NK och casha in. Jag blir varm av tanken. Detta är en suverän idé! Och nej, mig veterligen finns ingen sådan möjlighet idag. Vad säger läsarna? Är det något jag och Vera inte vet?

Tack för ditt mail!

Caroline

Etiketter None

3 kommentarer till “Veras ypperliga doftidé!”

 1. sissel
  on Mar 8th, 2011
  @ 11:46 am

  Wow. Bra grej!

 2. Cecilie
  on Mar 8th, 2011
  @ 9:43 pm

  Instämmer helt, borde ordnas!

 3. Jana
  on Mar 21st, 2011
  @ 4:13 pm

  jag skulle vilja ha en personal shopper för parfym!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen