Fifty Scents

Girlcrush!

…och så en bild på min stora girlcrush Alexa Chung. Jag menar, kolla perfektionen.

Fint ljusare läppstift, som gör att de mer mörkt sminkade ögonen kommer fram. Hon hade såklart kunnat ha knallrött också, för att få till en Angelina Jolie-look, men Alexa verkar föredra söt framför sexig. Jag älskar henne för det.

Gillar också att hon har så markerade ögonbryn á la Chloe-modell, och att hon går easy on the underlagskräm. Hon ser inte späckad ut som flera andra beauties på röda mattan i Cannes (exempel) utan har jobbat på att ha fin hy och därmed använda minimalt med foundation. En dröm och mitt mål.
Rosiga kinder med rosa blusher på hela kinden, med fokus på precis under mitten av ögat (en bra markör) och supersvart eyeliner.

Girlcrush, som sagt!

 

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen