Fifty Scents

Hårfin hårdoft!

Rolig grej – Eau Fraiche och Coco Mademoiselle från Chanel finns i hårmistversion! Visst, en lätt, doftande mist för håret. Underbart!

Formulan är silikonbaserad vilket säger mig att den inte är uttorkande, utan bildar en hinna runt hårstrået. Den fina lilla flaskan är lätt att ha med i handväskan för den som vill dofta fint men inte störa kollegorna på jobbet med lockande doftnoter. Eau Fraiche är för övrigt en fin, frisk blommig citrusdoft med citron, vetiver och lite vit musk. Hårmist med Eau Fraiche? Lär ju lukta som om man legat ned på en fransk blomsteräng och läst ut Jane Eyre.

Dagens roligaste upptäckt. Hårmist!

Etiketter: , ,

En kommentar till “Hårfin hårdoft!”

  1. Erica
    on Jun 22nd, 2011
    @ 11:43 am

    jag önskar så innerligt att hårmisten även fanns i den andra chance-versionen, eau tendre. Den har den senaste tiden vuxit i mina ögon (eller kanske i min näsa) och nu kan jag inte tänka mig en mer perfekt doft! Köpte på mig lotionmisten förra veckan men önskar egentligen att även ett helt vanligt body lotion kunde komma ut på marknaden. Och så den där hårmisten då. Och helst även en liten miniflaska att bära med sig överallt.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen