Fifty Scents

Vilken är din Guerlain-doft?

Är du en romantisk, eftertänksam L’Heure Bleue-typ, eller en bestämd Mitsouko som tycker rätt ska vara rätt? Prova Guerlains dofttestare och se efter.

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Vilken är din Guerlain-doft?”

 1. Ulla-Marie
  on Jul 13th, 2011
  @ 9:30 am

  Hörrö doftproffset! Så här: Jag litar inte på min egen näsa, ety jag har ett kasst doftsinne. Har de senaste åren använt doften, The One från D&G eftersom det är en av få dofter jag har vågat lita på. Har haft den så länge att jag nu misstänker att jag överkonsumerar den och borde därför byta. Har du nåt tips som liksom liknar The One … men ändå inte dårå eftersom jag efterlyser nån sorts förnyelse.

 2. Martin
  on Sep 13th, 2011
  @ 6:10 pm

  Å, svårt att inte kommentera det här inlägget. Tror faktiskt min Favoritguerlain är en jag ännu inte doftat på, men de jag har och använder med glädje är Jicky, Habit Rouge, l’Instant pour Homme, Aqua Allegoria Herba-Fresca, Eau de Guerlain och Eau de Cologne Imperiale. Har även Mitsouko, men mest som referens i doftbiblioteket. Vetiver så klart.

  Var länge överdrivet förtjust i Attrape Cœur och Rose Barbare, men de är inga jag kunnat lägga vantarna på ännu. På någon annan än mig själv är Samsara och l’Heur Blue fantastiska. Så även Cologne No. 68. Kanske även på mig själv förresten.

  Är otroligt nyfiken på Bois d’Arménie, Cuir Beluga, Spiritueuse Double Vanille, Vetiver pour Elle, Arsène Lupin Dandy och oräkneliga andra. Men jisses. Pengarna.

  Kanske dags att sluta namndroppa, men med Guerlain är det så svårt att låta bli!

  Tack för bloggen, det är det roligaste jag hittat den här hösten än så länge!
  Martin

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen