Fifty Scents

Ringrostig? Icke!

Har du några mer tips på rostbruna ögonskuggor? Kanske med inslag av rött istället för lila? Är förstås ute efter så billigt som möjligt, men hellre kvalitet före en billig summa..


MAC har en skugga som heter Coppering. Utmärkt färg, bra konsistens. Funkar att fukta lite också, om man vill åt det starka och röda. Rule är ett annat alternativ, också bra. Kostar runt 175 kr.

 

Ett budgetförslag är ögonskuggan Valley från Make Up Store, en halvkrämig skugga med visserligen bra pigment men i mitt tycke inte så imponerande fasthet, jag upplever att den inte sitter hela dagen. Men å andra sidan är den på rea på KICKs just nu och kostar endast 67,50 om det är så att man vill experimentera med färgen.

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer till “Ringrostig? Icke!”

 1. jana
  on Jul 21st, 2011
  @ 12:11 pm

  om man vill lukta mint, vad köper man? heller spearmint (lite sötare) än fishermans friend.

 2. Emelie
  on Jul 21st, 2011
  @ 3:44 pm

  Hej! Concealer för att täcka mörka ringar under ögonen har varit uppe på tapeten men vad är det bästa för att täcka ärr och finnar? Jag får stora finnar som lättast kan jämföras med mindre men illröda bölder. Ibland blir de inflamerade med. Jag får alltid mörkröda ärr efter dom, jag klämmer inte utan det blir alltid så ändå. Jag är inget fan av foundation utan vill bara täcka där det behövs. Tacksam för hjälp!

 3. Antonia
  on Jul 21st, 2011
  @ 5:59 pm

  Hur tycker du att den nya Oscar de la rentas nya “Esprit d’Oscar” står sig mot originaldoften och vem tycker du ska ha använda den?

 4. Caroline Hainer
  on Jul 21st, 2011
  @ 6:43 pm

  Tycker väldigt mycket om Esprit d’Oscar! http://rodeo.net/fiftyscents/2011/06/06/oscars-nya-klader/

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen