Fifty Scents

Höstens finaste kampanj?

Rara Dakota Fanning, söt som en oskyldig sommardag, gör reklam för Oh Lola!, en flanker till originalet Lola från Marc Jacobs. Ljuvligt är ordet. Undrar om Oh Lola! doftar lika fint som den ser ut?

Etiketter: , ,

3 kommentarer till “Höstens finaste kampanj?”

 1. Bjooti
  on Jul 24th, 2011
  @ 11:39 am

  Jag vet inte, det är något jag inte gillar med den. Kanske är det att hon ser ut som hon är tolv (vilket visserligen många modeller ser ut att vara), kanske är det den strategiskt placerade flaskan mellan hennes ben, kanske en kombination av de två. Fina färger, söt klänning, men ändå något som inte riktigt gör det för mig.

 2. Caroline Hainer
  on Jul 24th, 2011
  @ 1:01 pm

  Tycker Juergen Tellers bilder är fina, de har en romantisk och vackert flickig stämning över sig som ändå inte är docksöt, kanske just för att flaskan placerats där den är? Tycken den överensstämmer fint med flaskan också som är lagom plastig och vulgo men som ändå har något vackert över sig. Färgen/färgerna om inte annat.

 3. Erica
  on Jul 24th, 2011
  @ 10:17 pm

  åh så dunderfint! Är otroligt svag för parfymreklamer.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen