Fifty Scents

Grön, blommig eller nytvättat?

Är sugen på en ny parfym. Har idag chloé, byredo , byredo blanche och gypsy water, la chasse aux papilllons, antonias flower floret, Marc Jacobs violet och diptyque philosykos. Kan du tipsa mig om någon parfym som jag bara måste prova? Gärna somrig – grön, blomning eller nytvättat – och inte för starkt parfymig som matc Jacobs oh so fresh! vill kunna bära den på semester, men även på jobbet (där jag inte vill lukta allt för flickigt).


Grön, blommig eller nytvättat? Hm. En fräck grön har du i Maison Martin Margielas parfym utan namn. Den luktar som ett fång luktärtor i famnen på en minimalistisk bondmora. Inte min kopp te men folk som älskar ärtgröna dofter är galna i den.
Chloé Love är blommig och fin, luktar rosigt och pudrigt som en vintageprinsessa i sidenblus med krage och perfekta slingor i håret. Underbar flaska också, så vacker. Kanske inte somrig (och kanske lite “parfymig” för dig), men väl blommig och underbar.
Vad tycker du om Balenciagas diskreta och snygga (ja, snygga!) violdoft? Låter som om den borde kunna gå in i samlingen!

Etiketter: , ,

En kommentar till “Grön, blommig eller nytvättat?”

 1. Sara
  on Aug 5th, 2011
  @ 12:10 pm

  Haha! Vad roligt! Balenciagas parfym har jag sniffat på ett flertal ggr sedan den dök upp på NK. Har bestämt mig för att vänta på uppföljaren som tydligen ska ha en mer framträdande violdoft.

  Har även sniffat på chloé love, men den är precis som du säger för parfymig för mig.

  Ska lukta på MMMs parfym när tillfälle ges. Tack för tipset! Blev jätteglad när jag såg ditt svar! 😀

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen