Fifty Scents

Sidenkantade dagar

Förresten, alla ni som ska på kräftskivor eller strandfester och planerar att ha en silkig klänning eller kanske något i siden, men så kommer ni på andra tankar eftersom man svettas under armarna och det kan bli svettfläckar och gud så pinsamt och jobbigt det skulle vara. Till er ber jag att få påminna om a little something called Absolut Torr. Finns på närmaste Apotek.

Du använder den som en roll-on på kvällen innan, på en absolut torr (!) armhåla (eller fot). Minsta lilla fuktpartikel och det svider som attans. Du låter Absolut Torr torka in under natten, och torkar bort (om du vill) med till exempel en fuktig tvättlapp på morgonen. I ett par dygn efteråt är du verkligen helt torr. I alla fall under armarna.

Etiketter: , ,

3 kommentarer till “Sidenkantade dagar”

 1. Lotta Losten
  on Aug 12th, 2011
  @ 12:08 am

  Jag önskar jag vore en sådan som Absolut torr funkade på. Suck alltså. Hur ska man kunna få på absolut torr på en torr armhåla om man nästan alltid svettas? Och om man faktiskt lyckas så försvinner effekten fort efter några gånger. Kroppjäveln min är immun mot alla sådana produkter nu. Jag använder nästan enbart svarta toppar av den anledningen. Svettmaskin är vad jag är!
  Men sjukt bra på att dölja det med kläder. 🙂

 2. Caroline Hainer
  on Aug 12th, 2011
  @ 5:22 pm

  Man får passa på när man är nyduschad och har torkat armhålan. Eller så får man använda våtservetter, såna som man har till barn, och torka den ren och sen klappa torrt med handduk. Hårtork? ANything it takes.

 3. Ovälkomna droppar - Fifty Scents | Rodeo Magazine
  on Oct 4th, 2011
  @ 9:20 am

  […] deos. Men om du upplever att du har grova svettningar så är det harcore ammoniak som gäller. Absolut torr fungerar, svetten hämmas helt. Men bara där du applicerar den, alltså till exempel under […]

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen