Fifty Scents

Oh Lola!

“This Lola is more of a Lolita than a Lola, but we weren’t going to call the fragrance Lolita. Lola is more seductive; Oh, Lola is sensual, but she’s sweeter”.

Marc Jacobs har helt rätt. Oh Lola är både vuxnare och sensuellare än sin lillasyster, men samtidigt också sötare. Som en rar storasyster som ännu inte förstått vilken makt hon utövar på män med sitt långa, blanka hår och kurvorna hon knappt är medveten om att hon har.

Jag är generellt positiv till Marc Jacobs parfymer, jag gillar dem. Kanske till och med mer än hans kläder även om jag äger ett litet gäng. De är visserligen lekfulla och flickiga, men ibland överdetaljerade och tantiga.

Till skillnad från parfymerna. De är flickiga utan att vara luktsuddgummi eller My Little Pony för den sakens skull. De är raka i sin sofistikerade komposition, alltså man känner en tydlig doft av blommor och frukt, och samtidigt är ingredienserna komplext harmoniserade. Lättburna är väl ordet jag söker här.

Jaja, jag ska inte trötta ut er, inte gå in på detaljer. Bara konstatera att Oh Lola! är ett aptitligt, syrligt komplement i den bäriga, röda fruktbålen av Daisy, Lola och Splash. Skål!

 

 

Etiketter: , ,

En kommentar till “Oh Lola!”

  1. Erica
    on Aug 2nd, 2011
    @ 11:08 pm

    åh herregud vad jag älskar din blogg. det är min absoluta favorit för nuvarande! Är grymt nyfiken på oh lola också. älskar marc jacobs parfymreklamer och syrliga dofter är underbara (hoppas att det ska få mig att gilla bären också…)

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen