Fifty Scents

Narcisco Rodriguez – nu i färg!

Idag kommer Narciso Rodriguez for Her in Color ut på parfymhyllorna världen över.

Narciso Rodriguez är myskkungen framför alla, han leker med mysk som ingen annan. Men det är långt ifrån murrig hippiedoft vi talar om när vi talar om den typiska Narciso Rodriguez-doften. Nej, de närmaste släktingarna är snarare sensuella skin scents, alltså dofter som doftar hud, som lägger sig som ett naturligt doftskikt på kroppen och liksom bara “smälter in”.

For her in color är en flanker till den tidigare moderna klassikern For her. I enighet med både flaskans färgkomposition och namnet så är det här en flerdimensionerad doft med en mörkare botten som ljusas upp.

Det börjar med  mysk (surprise!), sandalwood och patchouli. Tänk berusande och hemligt, lite som man tänker sig att det luktar hemma hos Lafayette i True Blood. I alla fall gär jag det, men min fantasi kan skena iväg ibland.

Hjärtat sen, är en tydlig doft av halvdjup ambra tillsammans med sina glada och färgstarka vänner rosen, vaniljen, persikan och mossan som seglar upp mot toppen och sprider solsken. Förvirring? Inte alls, det här är en väldigt tydlig blomdoft men med den typiskt muskiga botten, som inte är något annat än NRs autograf egentligen.

For her in color är en klar och fin konkurrent till Oh Lola! som också har den flerdimensionalla sensualiteten, men saknar den nattsvarta botten som NR har. Oh Lola! är halvt omedveten sensualism. For her in color är hundra procent medveten sensualism. Scarlett Johansson versus Monica Bellucci. Vem är du?

Etiketter None

3 kommentarer till “Narcisco Rodriguez – nu i färg!”

 1. Silver
  on Aug 8th, 2011
  @ 7:51 pm

  Hej Caroline! Vill börja med att säga att du är min idol!
  Undrar om du kan rekomendera nån foundation till min jobbiga hy? Är väldigt oljig i “botten” men fnasig på “ytan”. Detta gör att alla foundations lägger sig kakigt och fnasigt, samtidigt som min hy fortsätter vara fet. Använder lite olika produkter nu med mindre lyckat resultat, Estée Lauders Double Wear, Vichys Fond de teint och I.D puder. Double Wear som du tippsade om gör huden matt vilket gillas, men ändå fnasig och kakig… Har du tipps på Foundations till denna hudtyp eller tipps i allmänhet vore jag evigt tacksam!

 2. Erica
  on Aug 8th, 2011
  @ 11:16 pm

  Håller på att längta ihjäl mig efter oh lola. Och då innehåller den ändå många noter som jag inte alls brukar tycka om. Men jag sitter liksom och håller tummarna, hoppas som tusan att jag ska gilla den! Alltid lika underbart att läsa om dofter på din blogg.

 3. Caroline Hainer
  on Aug 9th, 2011
  @ 11:10 am

  Kära Silver, du bör först och främst behandla din hy. Det är den som knasar, inte dina foundations (som alla är bra för “normal” hy, men glansas upp av fet hy). Du har en typisk blandhy, som faktiskt är den vanligaste hudsorten. Du är yttorr! Kanske har du använt starka acnemedel, ett uttorkande ansiktsvatten eller liknande? Som torkat ut på ytan men inte nått djupare ned i hyn?

  Här beskrivs ett liknande problem!
  http://rodeo.net/fiftyscents/2011/07/27/ogonkram-och-prickar-i-pannan/#comments

  Sammanfattningsvis: satsa på syror, som BHA eller AHA. Gärna också A-vitamin. Paulas Choice har bra produkter. Använd också fukt, men inte feta krämer.

  Hoppas det går bra! Hör gärna av dig igen!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen