Fifty Scents

Bara en rad för att tala om att…


… jag får mycket längre fransar med Hypnôse Drama från Lancôme. Jag vet inte varför. Men det funkar. Klumpiga fransar kanske, förvisso, som måste kammas med en fin kam. Men satans mycket längre blir dem, det är ett faktum. Speciellt när folk liksom reagerar och säger “vilka långa ögonfransar du har”.

Etiketter None

5 kommentarer till “Bara en rad för att tala om att…”

 1. Darling
  on Aug 19th, 2011
  @ 7:16 pm

  Själv är jag häftigt förälskad i Maybelline Colossal Cat Eyes!! Den leopardmönstrade. Seriöst så är det den bästa mascaran jag någonsin testat. Helt galna förlängningsfibrer i den!!!

 2. Lotta
  on Aug 21st, 2011
  @ 10:19 pm

  Gillar den också skarpt! Tycker inte att den är så kladdig som vissa recensioner anger. Lite efterkamning av fransarna krävs precis som du skriver.

 3. Linda
  on Aug 22nd, 2011
  @ 11:38 am

  Hej!

  Jag tänkte fråga om du hade något bra tips på en rengöring som funkar både för blandhy och för att få bort en mycket envis vattenfast mascara? Orkar inte mecka med två stycken rengöringar. Gärna något som inte är så fasligt dyrt.

  Tack!
  Linda

 4. nora
  on Aug 22nd, 2011
  @ 8:36 pm

  Hej du allmänbildade, det är så att jag behöver lite hjälp. Har i grunden ganska fet och oren hy men som lätt blir yttorr. Alltså att jag blir torr och frasig men samtidigt fet, jag kan ha finnar som är “torra” utanpå. Jag rengör ansiktet med tvål från clinique och använder fuktkräm från apoteket. Har du något tips på hur jag kan bli mindre torr utan att använda en fetare kräm då det inte funkar för min feta hud. Tack på förhand!

 5. Caroline Hainer
  on Aug 24th, 2011
  @ 12:12 pm

  Hej Nora! Det låter som om du också skulle må bra av en sån här typ av rutin:
  http://rodeo.net/fiftyscents/2011/07/27/ogonkram-och-prickar-i-pannan/

  Det finns fler tips i kommentarerna. Det låter som om du är yttorr men med mycket samlat fett i underhuden. Syra kan komma åt det, och mycket fukt, inte fett!

  Linda, min bästa rengöringskräm är Shiseidon Benifiance. Den är tyvärr svindyr men räcker å andra sidan i en evighet, minst 3 månader. Jag tycker du i regel ska se dig om efter rengöringskrämer snarare än milks om du vill ha en effektiv sminkrengörare. Avénes, på Apoteket, är ett alternativ.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen