Fifty Scents

All denna skönhet…

Alla dessa vackra smycken, som rymmer parfymer i fast form. “Solid perfume” som halsband, armband, ring…och snart kommer Chloé-parfymen i ett vackert silverhalsband i lång kedja också. Ack, all denna skönhet.

1. SJP Covet 2. Marc Jacobs Daisy. 3. Vera Wang Princess. 4. Marc Jacobs Daisy Intense parfymring. 5. Marc Jacobs Lola. 6. Estée Lauder  limited edition (typ slut överallt) compact. 7. Nina Riccis typiska äpple 8. Gwen Stefanis små Harajuku-vänner (där G är en kokosdoftande favorit) 9. Jean-Peaul Gaultier Classique. Naturligtvis.

Etiketter: , , , , , , , ,

3 kommentarer till “All denna skönhet…”

 1. karin
  on Aug 25th, 2011
  @ 11:39 am

  En fråga som kanske inte alls är på din bana men, vet du vart den bästa kemtvätten i Stockholm finns?

 2. g
  on Aug 25th, 2011
  @ 11:40 am

  åh. de är så himla fina. kunde inte låta bli att köpa lola….

 3. Caroline Hainer
  on Aug 25th, 2011
  @ 1:29 pm

  Allvarligt, Karin, om någon vet så var snäll och informera mig också! Jag letar förtfarande. Jag vet vart det finns en bra och prisvärd skräddare – på Ringens kem, och jag vet var det finns en bra och prisvärd skomakare – Hagsätra Centrum (han går tyvärr snart i pension) men en perfekt kem letar jag fortfarande efter.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen