Fifty Scents

Ännu en syster!

Nu finns alltså en glad och bekymmersfri Daisy, en ännu somrigare och lättare Daisy Eau so Fresh och en lite allvarligare höst-Daisy i Daisy Hot Pink.
Daisy Hot Pink har den kanske snyggaste flaskan, det kan vi börja med att konstatera. Det är något med det där chockrosa mot det svarta (som också Prada ska komma att visa inom en nära framtid…). Som ett fashion statement, som ett smycke.

Den skiljer sig också en hel del från originalet, Daisy, och ännu mer från den blondare, ystrare mer drömska systern Eau so Fresh. Hot Pink är tyngre, sensuellare och i viss mån allvarligare. De vita blommorna jasmin och gardenia gör att den kan uppfattas som tung och söt, men det är doftnoter som sätter sig och lämnar en fylligare ton efter sig. Smultrondoften som går igen i alla Daisys finns kvar, och skänker en härligt saftig sötma (tillskillnad då från de vita blommornas tunga sådan). Häri ligger väl hemligheten – saftigt och somrigt versus det konstnärliga och tungt berusande. Som smultron på ett strå som man äter i ett vardagsrum ekorerat med vita blomsterarrangemang – hela tiden medveten om att när som helst kan man spilla ett bär på den vita, fläckfria fåtöljen.
Jag gillar hela Daisyfamiljen, även om de två första är lättare att ta till sig och denna nya, limited edition, lite mer krävande. Men som komplement är den mycket bra och väl värd att dofta på. Låt den inte överväldiga dig. Prova på huden och ge den tid. Bakom den stolta, imponerande ytan gömmer sig en lekfull, älskvärd och vacker dam.

Daisy Hot Pink 100 ml EdP (!) kostar ca 949 kr.

Etiketter: , ,

5 kommentarer till “Ännu en syster!”

 1. Lotta
  on Aug 27th, 2011
  @ 4:58 pm

  Gillar Daisy men har ännu inte kommit mig för att köpa en egen flaska. Hitills är det Daisy Eau de Parfum (svart med guldkork) som lockat mest. Den “vanliga” har min syster och den sitter max en timme på min hud. Hur är Hot Pink jämfört med den tidigare Eau de Parfum-varianten tycker du?

 2. Caroline Hainer
  on Aug 27th, 2011
  @ 10:20 pm

  Sötare, starkare, mer krävande – sitter dock längre på huden! Min favorit i skaran i Eau so Fresh. Den sitter inte länge, men blir heller aldrig överväldigande så att det är bara att duscha sig i parfym under dagen. En härlig känsla, det med…

 3. Cecilia
  on Sep 5th, 2011
  @ 9:57 am

  Hej! Du kanske redan har skrivit om den, men LOLA har också fått en syster. Som heter OH, LOLA. Den är lite lättare och flaskan är rosa. Vet i alla fall vad jag önskar mig till jul 🙂

 4. Caroline Hainer
  on Sep 7th, 2011
  @ 5:06 am

  Jajamen – här står det lite om den! http://rodeo.net/fiftyscents/2011/08/02/oh-lola/

 5. Give it a rest, Marc » Fröken Rosa
  on Dec 26th, 2011
  @ 8:50 am

  […] Pink. Visst är flaskan snygg som tusan, men behöver världen ännu en Daisy? Själv mottog jag nyheten med himlande ögon och en kliande lust att ta fram motorsågen, men okej – jag ser hellre […]

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen