Fifty Scents

Som blommor i en sommarträdgård, som skönhet en morgon i mars

Hur vackra är inte de här parfymflaskorna från Stella McCartney? Om det är någon där ute som ska till London idag eller i morgon så köp gärna en flaska till mig. De släpps nämligen bara i limited edition och bara i England, som en liten del av Stellas nya höstkollektion. Flaskorna har, som ni ser, mönster från kläder ur kommande och tidigare kollektioner. Att de luktar ljuvligt också får man väl liksom bara anta när flaskorna ser ut som de gör. Som blomstrande små juveler.

EdP om 50ml ur Stella McCartneys Print Collection kostar £35 st.

Etiketter:

4 kommentarer till “Som blommor i en sommarträdgård, som skönhet en morgon i mars”

 1. Vasilisa
  on Aug 29th, 2011
  @ 10:07 am

  These are indeed fantastic! Which perfume they contain, Stella McCartney?

 2. Challe
  on Sep 4th, 2011
  @ 10:23 pm

  Hej! Jag älskar lakrits, smaken och lukten. Har du tips på parfymer som luktar lakrits (aldrig riktigt luktat på nån parfym som gör det?) för män som finns typ på Kicks? Försökte Googla men det fanns mest okända namn!

 3. therese svensson
  on Sep 6th, 2011
  @ 9:28 pm

  KÄRA FIFTY! beställde hem gorilla parfym provkitet från lush: http://www.lush.se/
  (har inte testat alla än, dock ligger breath of god som solklart etta hittills). iaf undrar jag över hur du ser på vego/djurvänliga/eko/organic parfymer? det lär ju flöda över av dem snart? vilka är värda och vilka inte enligt din erfarenhet?

  xoxo/ditt fan tessan sniff-girl

 4. Caroline Hainer
  on Sep 7th, 2011
  @ 5:16 am

  Challe, leta efter dofter med ANIS istället för lakrits så hittar du nog fler. Som Lolita Lempicka och Creeds Love in White. Här finns fler förslag: http://rodeo.net/fiftyscents/2010/12/03/en-fraga-om-lakrits/

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen