Fifty Scents

Glitter och guld är inte detsamma som disco!

Alla dessa limited edition! Den här rackaren verkar helt underbar, i alla fall för mig som inte är rädd för gloss och shine på kindbenen. Någon gång måste vi faktiskt tala om vår tids rädsla för gloss och shine. Det här med matta produkter och matta ansikten är förstås en look, och som sådan ska den vara matt. Men vill man verkligen skulptera ansiktet, göra det mer tredimensionellt om man så vill, så är det ju en lek med ljus och reflektioner som gäller. Är vi redo att prata om detta ännu? Kom igen, folks, det behöver inte betyda att vi ska sminka oss som om vi ska på 70-talsmaskerad heller. Lite shine, lite skugga och så mycket mer liv!

Estée Lauders Pure Color Illuminating Powder Gelée (£28 för den som är i England) verkar strålande i ordets alla bemärkelser.

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Glitter och guld är inte detsamma som disco!”

 1. malin
  on Sep 7th, 2011
  @ 11:03 pm

  alltså JA. fortsätt, börja. jag älskar gloss och shine!

 2. Gyllene tider, gyllene kinder - Fifty Scents | Rodeo Magazine
  on Sep 26th, 2011
  @ 11:59 am

  […] en otroligt snabbt, bra och effektivt sätt att få till lite dewy look såhär till vardags. Estée Lauders Pure Color Illuminating Powder Gelée håller faktiskt allt det lovar. Varför det heter “powder gelée” är en gåta […]

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen