Fifty Scents

Kom då, CK så går vi!

Är för övrigt förtjust i den här reseförpackningen av Ck One, i inte bara perfekt storlek utan bra ergonomiskt utformad (ja, jag vet att det är tråkigt sagt) så att den passar precis i handväska och/eller resväska. (Den är alltså utformad om en mjuk retangel, ungefär som en iPhone fast mindre)

Doften är förstås densamma som den alltid varit och ju mer jag luktar på den desto mer imponerad blir jag. Tänk att det skulle ta så lång tid. När den kom var jag tonåring och ville mest “lukta gott”. CkOne var waaay för trendig för mig.

Nu inser jag att den snarare är tidlös än trendig, den är unisexparfymen framför alla. Den är friskt flickig citrus och pojkig cologne i ett. Man skulle förstås kunna hävda att reseförpackningen är mer kille än tjej men hey, i dessa tiden av gränsöverskridningar och iPhones så slinker den förbi som vilket skönt storstadskomplement som helst.

 

Etiketter: , ,

6 kommentarer till “Kom då, CK så går vi!”

 1. Anna
  on Sep 9th, 2011
  @ 10:37 am

  Hej! Jag har en fråga. Jag har väldigt svårt att hitta damparfymer jag gillar. Jag vill väldigt gärna ha en parfym jag tycker om och kan göra till min egen, men har aldrig under mina 19 år hittat en parfym jag tycker om. Antingen är de för söta, för blommiga, för fräscha eller för tunga. Jag tycker mycket mer om herrparfymer, och har till och med funderat på att köpa en herrparfym, men har testat och känner mig inte riktigt bekväm i det. Den parfym som är min favorit är L’Omme från YSL. Jag tycker även om Wood från DSquared. Jag gillar alltså träiga parfymer som luktar varmt men absolut inte för tungt och “djupt”. Har du något förslag på parfymer som påminner om dessa fast för tjejer? Tack på förhand!

 2. Lotta
  on Sep 10th, 2011
  @ 3:19 pm

  Anna: På tal om CK One så kommer jag att tänka på CK Be. Har du testat den? Icke-söt och lite träig…

 3. Anna
  on Sep 10th, 2011
  @ 7:44 pm

  Nej, det har jag inte! Tack för tipset, får kolla upp det!

 4. Caroline Hainer
  on Sep 10th, 2011
  @ 9:39 pm

  True! Och jag skulle säga att för det första så ska du inte fästa nån vikt vid om en parfym är herr eller dam, tycker jag. Det är egentligen, faktiskt, bara en marknadsföringsfråga. I början var alla parfymer unisex. I tidernas begynnelse, alltså, innan kapitalismen gjorde entré.

  Du verkar definitivt gilla muskiga och träiga dofter. Narciso Rodriguez For Her? Estée Lauder Sensuous Noir? (Youth Dew är också ett alternativ) Eller kanske den här: http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod39150086&parentId=cat14920747&masterId=&index=33&cmCat=cat000000cat000285cat10470744cat10470746cat14920747&isEditorial=false

 5. Pojkfröken
  on Sep 13th, 2011
  @ 9:29 pm

  Genial förpackning från Calvin Klein!! Tänk att det skulle bli CK One av alla parfymer som blev först med den. Men det kanske är dags för CK Ones comeback nu? Den är ju inte så dum, även om jag dränkte mig så mkt i den på gymnasiet att jag vet inte vad.

 6. Caroline Hainer
  on Sep 14th, 2011
  @ 2:05 am

  Eller hur? Who knew! Jag gillar verkligen alla “travel size” som kommer nu, även om många inte är “resevänliga” för den sakens skull, men den här är verkligen det. Både långresa och konstant kompanjon i handväskan. Who knew!?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen