Fifty Scents

Breaking news!

Alltså, Chanels Illusion d’Ombre-ögonskuggor. En liten borste följer med, och det är ju ingenting man vanligtvis fäster någon vikt vid. Vi vet alla hur de där “borstarna” brukar vara – stumma, hårda, plastiga. Men den här borsten, som jag faktiskt provade av en slump eftersom jag behövde en liten reseborste, är faktiskt skitbra!

Hur ofta händer det? Svaret är aldrig. Eller har någon en annan erfarenhet?

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Breaking news!”

 1. Pojkfröken
  on Sep 13th, 2011
  @ 9:23 pm

  Inte för att det har med ögonskugga att göra, men med pudret i JP Gaultiers “Monsieur”-serie följer en inte alls särskilt dålig puderborste, “manligt” utformad likt en old school rakborste. Bäst från Gaultiers herrsmink är annars det färgade läppbalsamet som ger diskret jämntonade läppar utan att man behöver se ut som en halvdan transa.

 2. Caroline Hainer
  on Sep 14th, 2011
  @ 2:01 am

  Bra! BRA! Älska extra “bonusar”. Vanligtvis känner man (och med “man” menar jag mig själv) så lurad när det följer med en “extra borste” som ändå bara är billigt skräp.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen