Fifty Scents

I’ve got you under my skin

Varma, vackra hudtoner och hudnära dofter.

1. Foundation, Guerlain, Guerlain de Peau. Ypperlig! Ger matt intryck utan att torka. Snart i en butik nära dig. 2. Läppstift, Chanel Rouge Allure, Mythic. 3. Läppstift, YSL Rouge Volupté, Tender Peach. 4. Parfym, Carolina Herrera, 212 VIP. 5. Nagellack, Essie Allure. 6. Parfym, Calvin Klein, Obsession. 7. Rengöringskräm, Shiseido Benefiance Creamy Cleansning Foam. Världen bästa? 8. Foundation, Chanel Vitalumière, Ivoire.

Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer till “I’ve got you under my skin”

 1. Mina
  on Sep 30th, 2011
  @ 10:34 pm

  Lite random fråga här kanske.. Tycker det är sjukt intressant att få perspektiv på vad fiktiva karaktärer tros bära för parfymer.

  Vilken parfym tycker du beskriver Penny i BBT bäst? Är intresserad av att veta det eftersom hon är så tydlig och sprudlande i sin personlighet! Sen en annan, vet inte om du kanske har nämnt det någon gång. Don draper. Vad bär han må tro?

 2. Caroline Hainer
  on Oct 1st, 2011
  @ 12:47 pm

  Inte random alls! Älskar! Kan tänka mig att Penny gillar lite glada hippieparfymer, tror du inte? Med patchouli, rökelse och ros… Eller kanske Sun, Moon, Stars från Lagerfeld? Om den inte är för tung. Eftersom hon är lite skönt uppe i det blå ibland så tror jag också på något glatt som Daisy eller Clinique Happy.

  Don Draper bar Brut i sin ungdom, det är jag helt övertygad om. Rak, manlig, inget tjafs. Tillgänglig på en drugstore, kanske snor han med sig en i förbifarten när han ändå är inne och handlar cigg. Men hans smak har förädlats sedan dess i takt med hans leda och makt. Tror på en dyr, fin, maskulin flaska Creed. Sätter pengar på det. Vad tror du?

 3. Mina
  on Oct 1st, 2011
  @ 4:26 pm

  Är helt med på Daisyn angående Penny, är det då originalet du syftar på? Sen funderar jag på om Moschino Funny! är ett alternativ? Men vid närmare eftertanke kanske den är för pur, är ju helt med dig på rökelsen. Tycker inte vanilj verkar vara hennes doft, som hon påstås ha i serien.

  Ska dofta på dina förslag angående Mr Draper. Har ännu inte vågat ge mig in i den debatten eftersom hans val av parfym verkar vara ett väldigt hett ämne. Det har blivit ett allmänt intresse att sniffa runt efter jakten på den ideala Mr. Draper doften..
  Men som sagt – klassisk, dyr, maskulin, tobak med mycket självsäkerhet som blir svår att bära upp för fel man. Mycket 60-tal om vi talar klarspråk!

 4. Caroline Hainer
  on Oct 3rd, 2011
  @ 11:28 am

  Där sa du något. Kanske är det mer Eau So Fresh hon ska ha. Men jag börjar också luta mer och mer åt hippiedoften. Mer patchouli och rökelse. Patchouli Patch från L’Artisan luktar rätt men tror att den är liksom för dyr och fancy för henne. Mer Rich Hippe i så fall…men det känns heller inte rätt.

  Draper är Creed. Jag blir mer och mer övertygad. Jag ställer upp på vilken debatt som helst där jag försvarar Creed på Drapers badrumshylla. Alltså, jag är helt säker. HELT säker.

  Peter Campbell däremot…något halare…mindre tobak och läder, mer cologne…

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen