Fifty Scents

Förbjuden doft

Jag har en fråga till dig. Vet du någon parfym som luktar marijuana? Det är till en herre. Som faktist inte röker, men kanske önskar att han gjorde? Eller jag vet inte. Men det är ju en ganska god doft, oavsett.

Finns faktiskt ett helt tjog, fast utomlands. I Sverige tar vi inte in dem. Fresh, till exempel, är ju ett upscale-märke om något och säljs på Sephora. De har en marijuanadoft, faktiskt två. The Body Shop hade ju en serie med “hemp”-produkter förr i tiden (vet inte om de har det längre) men de kom heller inte hit.

Nå, det hjälper ju inte dig.

Har testat kanske åtta olika dofter från Rich Hippie och de är bra. Har dock inte testat den här men oddsen är stora på att den är god. Den är så pass liten och inte så dyr så du kan nog chansa på att slippa tull.

Demeter har alltid specifika dofter, inklusive maja. De är billiga och doftar väldigt bokstavstroget mot det de säger sig dofta som. Men de är väldigt flyktiga, lukten försvinner skitsnabbt.

Caroline

Etiketter: , ,

4 kommentarer till “Förbjuden doft”

 1. Vasilisa
  on Sep 30th, 2011
  @ 4:25 pm

  Nasomatto black afgano!

 2. Andreas
  on Oct 3rd, 2011
  @ 10:58 am

  Silvio Berlusconi?

 3. Fifty Scents | Rodeo Magazine
  on Jan 13th, 2012
  @ 2:10 pm

  […] Jag kom att tänka på dem eftersom någon för inte så länge sedan efterfrågade en parfym som doftar marijuana. Well, den rika hippien har en sådan. Extra plus eftersom den också, alltså, är gjord på […]

 4. Sanna
  on Jan 15th, 2012
  @ 9:26 pm

  Han fick Demeters variant i julklapp och blev väldigt glad! Tack!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen