Fifty Scents

Träigt

Hej! Jag trivs egentligen med min ck One, men är en sugen på att i alla fall sniffa lite på någon ny. En lite “herrig”, träig (!), som luktar rent. Gillar även tvåliga dofter, men just trä är något som jag är lite nyfiken på. Vad tänker du kring detta?

 

Jag tänker Paul & Joe Blanc. Tyvärr tänker jag också “men den finns ju bara utomlands”. Här finns lite träförslag annars. Dsquared ligger ju i absoluta toppen vad gäller trädofter. Börja där?

Etiketter: , , ,

4 kommentarer till “Träigt”

 1. Hanna Johansson
  on Oct 31st, 2011
  @ 5:56 pm

  Denna är extremt träig: http://www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=41700. Och fantastisk, tycker jag, men ganska intensiv.

 2. Pojkfröken
  on Oct 31st, 2011
  @ 7:25 pm

  Haha tänkte också på Hinoki spontant!! Men trä i kombination med “rent” och “tvåligt” för ju tankarna till sandelträ. Åh vad jag älskar sandelträ!!! (Är kär i det!)

 3. Siri
  on Oct 31st, 2011
  @ 9:18 pm

  Hej hade en fråga om ett tidigare inlägg om dagcreme. Läste nånstans att man inte bör använda MACs Strobe Cream som dagcreme. Stämmer det eller kan man använda den som daglig fuktcreme?//Siri

 4. Caroline Hainer
  on Nov 1st, 2011
  @ 4:40 pm

  Varför inte? Den är ju full med vitaminer, fukt och nyttigheter? Däremot kan man ju undvika den om man inte gillar skimmer. Den skimrar. Jag tycker själv att det är fint och ger huden en lyster men om man är mer inne på matt hy så finns det andra, bättre alternativ.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen