Fifty Scents

Garden party

Det här med budgetprodukter. Jag vet att det är bra att gå upp några hundralappar för att veta att man verkligen får bra grejer, men just nu finns det inte pengar till det. Därför har jag spanat lite på Garden of Wisdoms produkter. Vilken skithemsida! Men hör himla mycket bra om deras produkter. Har du någon erfarenhet av GoW? Sökte på din blogg men hittade inget.

Hej! Jag har inga erfarenheter av Garden of Wisdom men kanske någon läsare har det? Däremot skulle jag vilja påpeka att det med skönhetsprodukter inte alltid är som med saker i stil med livsmedel och hotell, alltså att dyrare pris oftast betyder bättre kvalitet. (Här är några budgettips förresten). Det gäller snarare att gallra och navigera, kolla efter lite nyckelingredienser och ställa sig den rimliga men skeptiska frågan “vad kan den här produkten verkligen göra för mig”. Kan den verkligen trolla bort trettio år på tio minuter? Man bör också fråga sig vad behöver min hy, inte bara “tja, man ska väl ha en nattkräm?”. Då kommer du att hitta rätt.

Ett annat budgettips: ta del av gratis hudvårdsanalyser, hos till exempel Dermalogica, Clinique och/eller Kiehl’s. De brukar kunna säga vad du har för hudtyp vilket gör att det genast blir lättare att välja produkter sen. Utifrån behov.

Etiketter: , , , ,

9 kommentarer till “Garden party”

 1. S
  on Nov 8th, 2011
  @ 9:51 am

  hej fina du! jag undrar om du har ngt tips på en riktigt bra plumping-produkt till läpparna- helst UTAN en massa glitter o bruntonat skimmer?? gör inget om den är dyr, bara den funkar! (har funderat på big mouth från philosophy, hört ngt gott om den?)
  tack för bästa bloggen!

  / S

 2. Jessi
  on Nov 8th, 2011
  @ 1:34 pm

  Jag älskar perfekt pumpken serum från Gow, älskar det med en masochistisk kärlek! Alltså, det svider men på ett skönt sätt, tänker mig att svidandet är syror som utrotar läskiga pormaskar och sånt, och så blir hyn faktiskt klarare.

 3. ochjagba
  on Nov 8th, 2011
  @ 6:09 pm

  Helt fruktansvärd är GoWs hemsida, jag håller med!

  Jag har inte testat några produkter själv, men på Makeupalley finns det en del recensioner på för tillfället 93 produkter från GoW. (För att läsa recensionerna behöver man vara medlem, tror jag, men det kostar som tur var ingenting och ger så jäkla mycket tillbaka så det är helt klart värt besväret att fylla i medlemsformuläret! Läser alltid på Makeupalley innan jag köper en produkt.)
  Vill man läsa på svenska vet jag att Rosella eco beauty har testat en del GoW-produkter och skrivit om dem här http://www.rosellaecobeauty.se/?s=garden+of+wisdom

  Hoppas det hjälper frågeställaren 🙂

 4. amanda
  on Nov 8th, 2011
  @ 6:36 pm

  Garden of Wisdom har jag bara supererfarenhet av. Har inte testa allt för många produkter än för jag hittade rätt på en gång. Har du lite problemhud (finnar, oljig, pormaskar eller liknande) måste jag bara rekommendera Majik Coconut Revival Cream. Min hud lugnade ner sig (helt seriöst!) på tre dagar och såg super ut hela dagen. Finns att köpa som mindre burk om du bara vill testa. Jag är även inne på syror, så någon av dessa kan jag också rekommendera: http://www.gardenofwisdom.com/betahydroxyacids.html
  Fruity Exfo 5% Cleanser är en toppenbra rengöring, sjukt dryg, jag har haft min lilla tub i över två månader.
  här är en bra blogg där du kan läsa mer: http://frokenrosa.wordpress.com/category/garden-of-wisdom/

  lycka till och hoppas du hittar något som passar dig och dina behov!

 5. amanda
  on Nov 9th, 2011
  @ 9:20 am

  Gah, jag skrev ju en jättelång kommentar som bara försvann. Nåja, kort sammanfattat: jag tycker GoW är toppen, de ganska få produkter jag testat. om du har oljig/finnig/problemhud så är Majik Coconut Revival Cream den bästa. Min hud blev lugn och fin på tre (kid you not!) dagar. För rengöring är Fruity Exfo Cleanser jätteskön och huden blir så ren så ren utan att vara uttorkad. Beta Exfo Tonic är en bra syraexfoliering, finns både som 2% och lite starkare 5%.
  Här är en bra blogg där du kan hitta mer info om GoW: http://frokenrosa.wordpress.com/category/garden-of-wisdom/

  Hoppas du hittar det du behöver!

 6. Emily
  on Nov 9th, 2011
  @ 9:50 pm

  Hej! Jag ska åka till Kina om två veckor, till Hong Kong och förhoppningsvis också Shanghai. Har du någon aning om roliga/bra skönhetsprodukter man kan hitta där? Typ smink, krämer, parfymer etc etc

 7. Emma
  on Nov 10th, 2011
  @ 12:00 am

  Använder dagligen ett flertal av GoWs produkter. Älskar Majik Coconut revival cream, Manuka Honey Serum och deras AHA cleansers. Och Sulfurmasken. Ja, listan kan göras lång 🙂

 8. Des
  on Nov 10th, 2011
  @ 4:26 pm

  Ber ödmjukast om att få länka till mina egna, många inlägg om Garden of Wisdom: http://frokenrosa.wordpress.com/category/garden-of-wisdom/

 9. Caroline Hainer
  on Nov 10th, 2011
  @ 4:31 pm

  Emily! Du ska kolla in Shu Uemura, absolut. Fantastiska färger och underbara oljeprodukter. Oh my! Sen misstänker jag att Shiseido kanske är billigare i Kina och då vill jag återigen tipsa om deras rengöringsprodukt, Benefiance Foaming Cleanser.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen