Fifty Scents

Res med mig

Estée Lauder hänger på trenden med flaskor i rese/handväsksförpackning, där Marc Jacobs och CK länge legat längst fram i ledet med fina flaskor i vackra utformingar. Även Chanel, med sina refillerflaskor.

Nu kommer fina, sensuella och lite träiga Sensuous Nude i en bekväm liten 15ml-flaska för 195 kr.

Etiketter None

4 kommentarer till “Res med mig”

 1. Lotta
  on Nov 11th, 2011
  @ 10:50 pm

  Den är min 🙂

 2. Ulla-Marie
  on Nov 13th, 2011
  @ 11:23 am

  Näerö. Nu lures du. Har frågat efter 15 ml flaskor och blivit nobbad. Var? … men för att inte verka så gramsen kan jag meddela att jag har skrivit upp dina parfymtips på min önsklista (jo, man ska ha en riktig önskelista)

 3. Caroline Hainer
  on Nov 14th, 2011
  @ 9:17 am

  Det var värst! De finns vid olika parfymdiskar, till exempel på NK. Där har Marc en egen disk/hylla. Och Estée Lauder och Chanel frågar man efter vid sminkdiskarna.

 4. Linnea
  on Dec 8th, 2011
  @ 2:15 pm

  Hej! Jag har haft coco chanel mademoiselle i flera år, har den alltid med mig men nu har jag förstört två flaskor på en månad för att jag tappat den i backen. Finns mademoiselle i 15ml flaskor, var hittar man det isåfall?
  Tack för bra julklappstips!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen