Fifty Scents

Vackra, väldoftande paket från REN

En trevlig sak såhär i jultider är alla fina julpaket med skönhet. Några av de finaste kommer från REN, kolla bara. De är inte billiga, men ska man köpa så bör man satsa på ett pack med olja, tycker jag. De är väldigt bra på olja, deras Morrocan Rose oil är inte en bästsäljare för inte, för en gångs skull. Den doftar bra (diskret rosdoft) och har alla välgörande egenskaper en olja kan ha – vårdande, skyddande, mjukgörande och i viss mån läkande. Oljor är dessutom dryga, bland det drygaste man kan tänka sig, och räcker därför länge.

Läser för övrigt i senaste Marie Claire att Georgia Jagger (hon är så snygg att jag svimmar) använder produkter från REN, i synnerhet deras rengöring. Det funkar utmärkt med hennes lyx-bohem-glam-hippie-rocker-stil tycker jag. Men hon borde kanske byta parfym. Hon kör Kai. Bra, såklart, och också lyxhippie men ska hon inte köra något mer sexigt och nonchalant? Jag tycker hon ska ha The One från Dolce & Gabbana. Funkar bra till knallröda läppar och halvslutna, smokey ögon.

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Vackra, väldoftande paket från REN”

 1. Karin
  on Nov 28th, 2011
  @ 9:40 am

  Vart någonstans kan man hitta Ren’s julpaket?
  Och något som vore ett otroligt bra inlägg är julklappstips till alla i familjen!

 2. Caroline Hainer
  on Nov 28th, 2011
  @ 10:13 am

  Ska ordnas! Och julpaketen finns på De Stora Varuhusen (NK, Åhléns city) och på vissa Apotek, i synnerhet Doc Morris!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen