Fifty Scents

Bästa snabbknepet för längre fransar…

…är fortfarande att lägga en (fick)spegel på bordet och spegla sig i den medan man tar på sig mascaran (till exempel den här, som funkar bra).
Spegeln ska ligga flat på bordet alltså.
Det gör skillnad.
Lovar.
Prova.

Etiketter None

2 kommentarer till “Bästa snabbknepet för längre fransar…”

 1. Lotta
  on Nov 28th, 2011
  @ 10:43 pm

  Vaddå, är det inte Hypnose Drama som gäller längre? Tycker du den här är lika bra undrar jag då eftersom min Drama snart är slut…

 2. Caroline Hainer
  on Nov 28th, 2011
  @ 11:01 pm

  Jag skulle säga att skillnaden är att Doll Eyes är lättare att använda (en lättare formula och en skön, konformad borste) och ger mer volym. Hypnose är tjockare och ger därför mer tyngd och djup. JAG upplever Hypnose som tjockare och därmed något klumpigare, något jag inte upplevt med Doll Eyes… Undrar om du kan be att få testa i butiken?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen