Fifty Scents

Julklapp x 2


Beställer man sofistikerade och sensuella Prada L’eau Ambrée från Eleven får man det här fina smyckeskrinet på köpet. En julklapp att ge bort och en att behålla själv! Eller förresten…kanske båda till mig ändå.

Etiketter None

4 kommentarer till “Julklapp x 2”

 1. Anna
  on Nov 29th, 2011
  @ 3:50 pm

  Hej! Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig hitta en parfym som liknar ett par andra parfymer som jag vill ha. Den första är min absoluta favorit, Dolce & Gabbana The One och den andra är Viktor och Rolf Flower Bomb. Älskar båda dessa dofter men ingen av dem funkar riktigt på mig så jag undrar om du vet några andra som är i stil med dessa två?

 2. Caroline Hainer
  on Nov 29th, 2011
  @ 6:09 pm

  Spicebomb? Vad är det du gillar med dofterna och varför “funkar de inte riktigt” på dig?

 3. Anna
  on Nov 29th, 2011
  @ 7:47 pm

  Hmm lite svårt att beskriva.. men jag gillar att båda dofterna är “varma” och “mjuka” i brist på bättre ord, vilket är vad jag gillar i parfymer. Jag gillar när dofter inte är så söta (som t.ex. Escadas som jag tycker är alldeles för söta) men de får inte vara fräscha (typ citrus) heller för det har aldrig fungerat på mig. Dofterna får gärna innehålla lite vanilj (men inte den sötsliskiga sorten). Jag vet faktiskt inte vad det är i dessa två parfymerna som inte funkar på mig, när jag sprayar på dem fungerar de faktiskt de första minuterna men sen är det något som blir typ surt, typ som att parfymen har blivit dålig, är tyvärr väldigt dålig på att urskilja enskilda doftnoter. Jag vet inte riktigt om mina beskrivningar snurrar till det ännu mer för dig haha?

 4. Anna
  on Nov 29th, 2011
  @ 7:59 pm

  Den senaste parfymen jag köpte var Sensuous Nude och innan dess hade jag Boss Orange om det kan hjälpa dig något med vilken typ av parfym jag gillar?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen