Fifty Scents

Julklappstipsen del II: God jul mamma!

Mammor kan ibland vara skeptiska mot nya saker i badrumsskåpet, de kör på de gamla vanliga krämerna. Men gemensamt för alla mödrar brukar vara att de gillar att smörja in händerna. Och gör de inte det så borde de. Efter påtning i trädgården, framför Allt för Sverige på tv eller bara som avslappning (och rynkförebyggning) i allmänhet. Här är ett extra väldoftande och vackert litet kit för under 200 kr.

Mammor gillar också bad, i regel. De gillar att bada badkar. Och då finns det egentligen inte något bättre komplement än en väldoftande olja som dessutom har de fina och vårdande egenskaperna som riktigt bra oljor kan ha. I RENs fina paket ryms badolja, bodylotion och bodywash i minivariant. Bonus: fint paket! Kostar 249 kr.
Estée Lauder har en drös parfymer som är utmärkta, som klassikern Youth Dew (luktar amerikansk hemmafru på 50-talet, med lätt touch av Valiumberoende) och nykomlingen Sensuous Noir (kryddig, spännande och tjockt med svart kajal!). Sensuous Nude hör absolut dit, en varm, mjuk skin scent som inte kan uppröra någon. Den finns i flera stora diskar även i den behändiga storleken om 15 ml! Mammor, som antingen använder för mycket eller alldeles för lite i regel, kommer att bli glad. Pris 195 kr.
PÅ NK i Stockholm har man tagit in Burt’s Bees som amerikabesökare säkert känner igen och är bekanta med. Grapefruktschampot luktar fräscht och har en ovanlig konsistens som kan uppfattas som weird eller så tycker man att det är skojigt med något annorlunda. Hur som helst består schampot av mestadels naturliga produkter, för mammor som gillar sånt, och kommer i en väldigt söt flaska. Matchande balsam finns också. Kostar ca 129 kr styck.

Etiketter: , , , , ,

En kommentar till “Julklappstipsen del II: God jul mamma!”

  1. Erica
    on Dec 2nd, 2011
    @ 4:14 pm

    Fina presentförslag! Jag har en fråga på samma tema. Jag är på jakt efter en riktigt bra hand- eller hudkräm till min mormor. Hon är lite till åren kommen (77 för att vara exakt), har lite rynkor och pigmentfläckar så där som mormödrar brukar ha. “Fina tvålar” är det bästa hon vet, men hon är riktigt dålig på att skämma bort sig med bra produkter efter själva intvålningen så att säga. Ligger du inne på något bra julklapp-till-mormors-torra-händer/hud-tips?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen