Fifty Scents

MiniMe!

Jag gillar verkligen att fler och fler parfymer kommer ut i resestorlek, eller i handväskestorlek, vad man nu är bekväm med att referera till.

Chanel har verkligen gått i bräschen för detta, och jag saluterar dem. Nu kommer också Chance Eau Tendre (blommig, flickig, romantisk, skir, tyllkjol, jordgubbar, Marie Antoinette) och – min Chanelfavorit – Eau Fraiche (gröngräs, strå i mungipan, plisserad kjol, stora solglasögon) i bekväma “twist & spray”-flaskor. var man köper dem? I Chaneldisken.

Just dessa kommer inte ut förrän nästa år men det finns andra i samma utförande redan. Så smidiga! Så bra! Kostar bara runt två hundra dessutom. Genius!

Det är ju genialt. Jag menar parfym är i mångt och mycket en investering, och ibland kanske man gillar en parfym men är osäker på hur mycket? Kanske ser man en 30ml-flaska som ett stort committment? Jag fattar inte varför inte fler följer Chanels utmärkta exempel och ger ut mindre versioner.

Men vänta, det gör du ju! Marc Jacobs Lola finns i den sötaste lilla miniflaska, till exempel. Och snart kommer förresten Chanel de Bleu också i 15ml. Chanel igen men hey, herrparfym! That’s cool, man.

Etiketter None

5 kommentarer till “MiniMe!”

 1. Erica
  on Dec 10th, 2011
  @ 9:56 am

  åh lyckan! Chanel Chance Eau tendre är min absoluta favorit! Ska genast införskaffas när den dyker upp i butik!

 2. Caroline Hainer
  on Dec 10th, 2011
  @ 3:09 pm

  Kommer vecka fem!

 3. Ulla-Marie
  on Dec 11th, 2011
  @ 9:11 am

  Håller med fullt ut, men puttar lite (mest för att få puttra) över att de då säljs i t.ex. 3-pack. Vad är det för flams?!

 4. Caroline Hainer
  on Dec 12th, 2011
  @ 10:35 am

  True that, Ulla Marie. Med Lola får man/fick man i alla fall en liten fin necessär på köpet…Kanske kan man gå ihop med en vän och handla? Estée Lauders 15ml Sensuous Nude (den gillar jag!) kostar 195kr och säljs i “enpack”, dock.

 5. Erica
  on Jan 12th, 2012
  @ 5:11 pm

  Ser verkligen VERKLIGEN fram emot det! På en flygplats i turkiet var affishen med de små förpackningarna redan uppe men de kände inte till något om produkten…. dyker den upp i sverige v. 5 alltså? 😀 😀 😀 Pepp!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen