Fifty Scents

Varför får jag julkänslor av den här underbara Prada Candy-filmen?

3 kommentarer till “Varför får jag julkänslor av den här underbara Prada Candy-filmen?”

 1. therese svensson
  on Dec 12th, 2011
  @ 8:25 pm

  kära 50! jag provade estee lauder sensuous på vänsterarmen härom dagen + prada candy på den högra. och döm av min förvåning när jag tyckte att bägge luktade väldigt lika vid dagens slut. är de förvånansvärt lika i sig? (jag brukar gilla en viss dofttyp), eller är det något med huden som gör att lukterna morfar ihop sig om man har flera samtidigt? (fastän man håller isär handlederna så gott det går).
  mxoxo/therese

 2. Erica
  on Dec 15th, 2011
  @ 9:59 am

  haha det där kan ha varit den absolut sämsta parfymreklamen någonsin tänker jag. 😛

 3. Caroline Hainer
  on Dec 15th, 2011
  @ 10:34 am

  Jag gillar ju att den är helt keff.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen