Fifty Scents

I sista stund…

Ett litet tips så här i sista stund är den konstiga groomingbutiken i Skrapan som just nu har någon mad rea eller utförsäljning och säljer bland annat sina sample-parfymer för bara ett par hundralappar. Den lycklige kan fynda gudomliga Rive Gauche pour Homme för 200 kr (!). Det måste ju anses som ett riktigt kap.
Den klassiska herrdoften från 1971 luktar verkligen precis så – som en klassisk herrdoft från 1971. Man bör ha skepparkavaj och skägg om man ska bära den. Tänk lakrits, rosmarin, nejlika och trä. Vi snackar tjärad skuta och en man som inte vejer för en liten stundande storm – vare sig det handlar om en storm till havs eller i hjärtat.

Etiketter: , , ,

En kommentar till “I sista stund…”

  1. Martin
    on Dec 31st, 2011
    @ 2:46 pm

    Var där tack vare detta inlägg kring 12-tiden idag, men då fanns det inte längre något av intresse kvar. Eller jo, en 100 ml-flaska Thierry Mugler Cologne (som jag dock redan äger) som enligt uppgift inte marknadsförs i Sverige längre.

    I övrigt, endast skräp (på doftfronten).

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen