Fifty Scents

Förändringens tid!

Det är inte bara nytt år, det är em ny tid för Fifty Scents också. Tidigare gjordes den här bloggen i samarbete med Saether, som distribuerar dofter från till exempel Chanel och mitt favorithus Guerlain till alla oss tacksamma parfymbärare.

Det samarbetet har upphört men tack vare popular demand (jag älskar er, mina fina läsare!) så är Fifty Scents kvar här på Rodeo ändå. Ingen har varit tacksammare och gladare än jag för Saethers parfymentusiasm och likaså är jag såklart lycklig över att det finns andra parfymintresserade därute som gör att jag får fortsätta blogga här.

Lite förändringar kommer att märkas, man kan tala om 100% Hainerisms, som mjukstartat redan med intervjun nedan. Mitt mission kommer ju alltid att vara att skriva om parfym och makeup från alla vinklar mellan skepsis och nyfikenhet. På just detta sätt och inget annat.

Hoppas att ni fortsätter att titta in. Ni är alltid välkomna.

Etiketter None

9 kommentarer till “Förändringens tid!”

 1. Emelie
  on Jan 5th, 2012
  @ 12:03 pm

  Åh vad bra att du kommer vara kvar på rodeo!! Du har lärt mig så mycket, du svarar så bra på mina och andras frågor och du skriver så himla bra med!!!

 2. badis
  on Jan 5th, 2012
  @ 3:48 pm

  Hallelujah!

 3. Annie
  on Jan 5th, 2012
  @ 6:25 pm

  Kul att du blir kvar, uppskattar din blogg!

 4. Caroline Hainer
  on Jan 5th, 2012
  @ 6:48 pm

  Alltså INDEED! <3

 5. Lotta
  on Jan 5th, 2012
  @ 6:56 pm

  Kanon!

 6. Karin
  on Jan 6th, 2012
  @ 2:05 pm

  Jag kan inte annat än att hålla med föregående talare 🙂

 7. Linda
  on Jan 6th, 2012
  @ 5:41 pm

  Hurra! Jag tänkte passa på att tipsa dig om att Demeters “Sugar Cookie” (http://www.demeterfragrance.com/58083/708546/All-Classic-Scents/Sugar-Cookie.html) luktar väldigt likt Prada Candy som du ju gillar.

 8. Sandra
  on Jan 6th, 2012
  @ 9:32 pm

  Hurra!! Du är världsbäst.

 9. Rebecca
  on Jan 7th, 2012
  @ 4:56 pm

  Hej! Jag vet inte om du har skrivit om detta tidigare men jag frågar ändå. Jag hör till de som får nariga och spruckna händer vintertid. Det spelar ingen roll hur mycket jag smörjer mig eller att jag använder vantar så fort jag går ut. Har du några fina tips på hur jag ska ta hand om mina händer så mottages de gärna. Tack för en fin blogg!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen