Fifty Scents

Snälla, stanna

Att få sin favoritparfym att stanna kvar längre på kroppen är en av de eviga frågorna bland parfymbärare. Hur?  Well, layering är ett sätt, att använda parfymoljor ett annat. Men frågan kvarstår…

Då kommer Guerlain in i leken. Luscious cream to Perfume ska förstärka och förlänga parfymens närvaro på kroppen, tydligen. Det är en lotion man smörjer in sig med innan man tar på sig sin parfym, på ställen som underarm, hals och nacke, var man nu brukar föredra att ha sin doft.

Tydligen är den lätt i konsistensen och dessutom fuktgivande. Den ska ha blommiga, pudriga och myskiga noter i sig för att dessa ska förstärkas i den parfym man använder, vilken det än må vara. Jag har inte testat och jag vet inte om den kommer till Sverige men BOY kommer jag att hålla utkik efter den. Den ska kosta runt 750 kr, tydligen, i England. Någon som ska till London snart?

Kanske jag själv, ju mer jag tänker på det.

 

 

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer till “Snälla, stanna”

 1. Erica
  on Jan 12th, 2012
  @ 5:10 pm

  Det låter ju helt fantastiskt!!!! Hittar dock INGENTING på nätet när jag söker efter produkten. :/ Vet du något om var den kommer kunna beställas eller så? För jag antar att du fick någon sorts pressmeddelande om detta eller liknande……

 2. Caroline Hainer
  on Jan 12th, 2012
  @ 8:12 pm

  Jag VEEET! Det är verkligen en nyhet som lyckas hålla sig under radarn. Jag läste det i brittiska RED, där de också annonserar att priset kommer att vara 60 pund så jag tar alltså för givet att den finns i England…?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen