Fifty Scents

Allvarlig volym

Om ni undrar var jag hållit hus så har jag varit upptagen med att föna håret och därför inte haft tid att blogga.

Jag har tidigare varit ganska fön-ointresserad, närapå fön-fientlig. Det har att göra med att jag hade långt hår för inte så länge sedan och velat undvika alla former av påfrestningar. Har knappt några stylingprodukter i håret (förutom olja ibland, silkesdroppar ibland) och låter det självklart självtorka.

…fram tills nu!

Efter att ha klippt en klädsam page och efter att ha träffat brudarna bakom amerikanska fönsalongen Blow, och tagit del av deras fan-tast-iska produkter så är jag hooked på fön.

De har allt möjligt i sitt sortiment, från produkter att preppa håret med (primers, heat protectors…) till finishprodukter (spray, glans…) och alla är verkligen lika lätt, behagliga och pålitliga. Numera längtar jag efter varje gång jag måste tvätta håret. Och när jag inte måste tvätta håret sprayar jag det med vatten och återanvänder volymprodukterna jag börjat använda. Och som lyckligtvis kommer hit! I vecka 12!

…i väntan på tillgång till deras fulla utbud så kör jag på BlowDry från Lernberger Stafsing som ger seriöst med volym. Håret blir lite stelare än med BlowPros produkter, de är inte lika lätta, men å andra sidan snackar vi allvarlig volym, vi snackar möjlighet till beehive. Och för 179 kr är den mer eller mindre ett fynd. Kraftigt och pålitligt resultat samt en helt ny värld för de som har tunt, fint hår som mig.

Etiketter: ,

2 kommentarer till “Allvarlig volym”

 1. Karin
  on Feb 7th, 2012
  @ 11:55 pm

  Åh jag önskar att jag kunde tro på det här men varenda gång jag läser något blogginlägg där någon prisar en produkt som har hjälpt dem som aldrig haft någon volym hur mycket de än har försökt så tänker jag att “nu jävlar, nu kan även jag få volym”. Men trots mousse, dustit, björn axéns volume master, locktänger, papiljotter, tupering med kilovis med spray så ligger mitt hår plattare än platt. Folk tror seriöst att jag plattar håret. Så nu vill jag veta, hur platt hår har du och hur mirakel är produkterna? Ska jag börja hoppas igen?

 2. Hi maintenance - Fifty Scents | Rodeo Magazine
  on Apr 5th, 2012
  @ 9:05 pm

  […] övrigt är hon, liksom jag, förtjust i Morroccan Oil och Blows fönprodukter. Sen skrubbar hon ansiktet med magnesium. Det är en sak vi inte har gemensamt […]

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen