Fifty Scents

Oh la la!

Ibland ramlar man faktiskt över en produkt som man blir glatt överraskad av, eller imponerad. Då vill man ju såklart dela med sig.
Förutom den senaste tidens fönglädje har jag också glatt mig åt Chanels Vitalumière Hydra-Moist Radiance Emulsion Compact Foundation, en behändig foundation i vacker compact-förpackning (därav namnet. duh).

Den störa förförelsen ligger i att den är lätt i konsistensen, men ändå ger ett halvtäckande resultat. Den påminner i mångt och mycket om den här lilla glädjespridaren från Guerlain. Samma compact, samma lätta konsistens, samma fina, jämna resultat. Samma höga pris, dessutom, men då ingår lyxkänslan.

Huden får en jämn ton, all rodnad försvinner och man blir allmänt gorgeous. Eftersom den är just halvtäckande bör man vara försiktig i området kring ögonen och kring munnen, där den kan lägga sig i små veck. Men den är helt och hållet ypperlig på panna, näsa och käke.

Att den också sägs återfukta huden tar jag med en nypa salt.den sägs innehålla 24% vatten. Det får vara som det vill med den saken, jag är bara glad när en foundation gör sitt jobb. Och det gör den.

Vitalumière Hydra-Moist Compact Foundation från Chanel. Ca 570 kr.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer till “Oh la la!”

 1. Oh la la! | Skvallernytt.se
  on Feb 15th, 2012
  @ 10:59 am

  […] Se mer här: Originalartikeln: Oh la la! […]

 2. Denise
  on Oct 9th, 2012
  @ 7:47 pm

  Säljs den någonstans i stockholm/sverige? Kram!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen