Fifty Scents

På förekommen anlending…eller inte.

Om ni förresten undrar vad jag håller på med, sådär i allmänhet, så kan jag berätta att jag skriver en bok. Ja, en riktig bok med bokförlag och bokkontrakt och allt. Den kommer att finnas ute “i handeln” i slutet av september.

Vilket alltså betyder att jag författar på heltid för tillfället.

Ett bra tillfälle, anser jag, att prova masker, måla naglarna och ta undersköna pauser för att läsa torra böcker om syntetiska kosmetikingredienser.(So far: Diors nagellack är verkligen ypperliga, i synnerhet med nya, hårda, vinklade penseln. China Glaze är fortfarande mitt bästa topplack och Dermalogicas uppdaterade fuskmask är inte dum. Maybellines nya longlasting eyeliner är klockren)

Vad boken handlar om? Den handlar om kärlek och relationer och kommer väl kännas lite så här.

Etiketter None

8 kommentarer till “På förekommen anlending…eller inte.”

 1. Karin
  on Mar 15th, 2012
  @ 1:07 pm

  Är jazzhands också din blogg? Isåfall dör jag lite, båda två är helt fantastiska. Boken kommer jag att läsa oavsett!

 2. Viktoria
  on Mar 15th, 2012
  @ 4:39 pm

  Grattis! Det måste ju vara helt galet (bildligt talat) att få sitta och skriva en hel bok.

 3. Caroline Hainer
  on Mar 15th, 2012
  @ 5:01 pm

  Det ÄR helt galet och Jazzhands ÄR min blogg! Crazy, huh?

 4. räven
  on Mar 16th, 2012
  @ 12:26 am

  åå
  vad spännande.
  ser verkligen fram emot resultatet!!

 5. hej
  on Mar 16th, 2012
  @ 12:37 pm

  Du skriver så jävla bra. Älskar att dina bloggar kommer med nya avsnitt ofta, till skillnad från andra favoritföljetonger/serier. 🙂

 6. Erica
  on Mar 16th, 2012
  @ 8:00 pm

  men åh vad kul! Kommer garanterat att köpa en. För jag älskar ju ditt sätt att skriva och ser upp till dig.

 7. Lotta
  on Mar 17th, 2012
  @ 11:10 am

  Spännande. Jag ser fram emot boken! Och nu fick jag en ny blogg att följa ;-)…

 8. Caroline Hainer
  on Mar 20th, 2012
  @ 9:50 am

  Jag hoppas ni förstår hur glad ni gör mig.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen