Fifty Scents

Kvalitetstämplat!

På NK i Stockholm pågår just nu ett trevligt litet Dior-event där den som köper ett nagellack får lackning och – om man vill – en liten, temporär nageltatuering. Man kan välja på lite olika Dior-statements, jag valde CD-initialerna.

Lacken tycker jag är bra. De kostar 250 kr, där den extra hundralappen i priset (i jämförelse med andra bra lack) är för lyxen och den fina, knubbiga lilla flaskan.

De har ändrat någonting med penseln, den är smidig, hård och lite vinklad nu vilket gör dem lättare att måla än gemene lack tycker jag.

Eventet pågår till och med söndag.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer till “Kvalitetstämplat!”

 1. Erica
  on Mar 31st, 2012
  @ 11:55 am

  hade gjort vad som helst för att få äga en sådan där liten diorstämpel till naglarna. otroligt vackert!

 2. Caroline Hainer
  on Mar 31st, 2012
  @ 2:44 pm

  Diorstämpeln kommer från en stor maskin som står på NK i Stockholm till och med i morgon. Man kan välja på lite olika saker: “Addict” och CD-loggan och vad det nu är.
  Tycker nya Addict-läppstiften är suveräna. Mer färg än kollektionen innan. “Kate Moss-färgen” heter Lucky och är röd-rosa-korall.

  Fick också lära mig ett suveränt knep om man använder kall, cerise rouge. Applicera inte på hela kinden bara längs tinningen och ut mot ögats början, närmast tinningen. Det blir en suverän skillnad!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen