Fifty Scents

Naken billigt

Alla därute som hakat på senaste hata-sulfater-trenden kan se fram emot en ny bästis. Engelska Nakeds hårprodukter kommer till Sverige. De kommer att säljas på olika Apotek och kostar bara 70 kronor styck, för schampo och balsam, som finns för alla möjliga olika hårtyper och behov.

Fler goda nyheter: produkterna innehåller 97% naturliga ingredienser (och 3% konserveringsmedel och emulgeringsmedel). Inga kemikalier, alltså. I stort sett. Inga parabener eller petrokemikalier i alla fall, för den som vill undvika sådant.

Etiketter None

2 kommentarer till “Naken billigt”

 1. Anna
  on Apr 9th, 2012
  @ 7:33 pm

  weeho!

 2. Lyxen i ett fattigt hemma-spa « (lip)stick it to me
  on Apr 3rd, 2013
  @ 8:45 pm

  […] lätta de heller visserligen. För något år sedan (ganska på pricken när jag tittar efter) skrev Caroline på Fifty Scents om att Naked var på väg till Sverige via diverse apotek. Hittills har jag bara sett […]

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen