Fifty Scents

Stora fuchsia-inlägget

Det är mycket fuchsia nu, mest på läppar men också på kinder. För att få ut mesta möjliga av färgen som balanserar mitt emellan galen pensionär och tuffast på catwalken finns vissa enkla regler att ta hänsyn till.

För fuchsia på kinderna – jo, det är en möjlighet – skulle jag råda att blusha så långt upp mot tinningarna som möjligt och hålla färgen borta från kinderna. Se ögats yttre kant i förhållande till kinden som en gräns. Undvik att ha rosa mitt på kinden.

Läppar då?
Well, börja med att hitta den rätta formulan. Nyans är en grej men formulan är nog faktiskt a och o här, när det gäller fuchsia. Bestäm dig för om du vill köra på sheer läppstift, och därmed få mer utrymme för makeup i övriga ansiktet eller gå full on med täckande fuchsia läppstift och köra lite mindre dramatik i övriga ansiktet.

Eftersom blemmor, pollenröda ögon eller andra rosatonade imperfections i ansiktet helt otacksamt lyser upp lite extra med fuchsiafärgat läppstift så se till att ha en bra grund och en bra concealer nära, om det skulle behövas.

Fet rouge kan bli lite overkill så kör fuchsia bara på läpparna eller bara på kinderna. Matcha med färg i samma familj, alltså kall fuchsia med kall rouge och varm fuchsia med varm rouge.

 

 

Etiketter None

4 kommentarer till “Stora fuchsia-inlägget”

 1. kim
  on Apr 10th, 2012
  @ 9:23 am

  Hej! Alltså, läppstiften på den sista bilden, http://lsaknr.files.wordpress.com/2011/02/pink-lips.jpg?w=648 , är min absoluta drömnyans, men jag tycker aldrig riktigt att jag hittar rätt. Har du någon bra tips på stift i den färgen?

 2. Caroline Hainer
  on Apr 10th, 2012
  @ 9:38 am

  Ja, kolla Dior Addict Extremes nya läppstift, och nyansen Lucky. Billigare alternativ: MACs Pro Longwear-läppstift i nyansen Love Forever.

 3. kim
  on Apr 10th, 2012
  @ 12:35 pm

  underbart, tack! (älskar fuschia, älskar din blogg!)

 4. Lovisa
  on Apr 12th, 2012
  @ 4:35 pm

  Kolla in Noubas läppstift, har två vars namn är lite oklart (någon siffra säkert) där färgen är väldigt lik den på bilden, men grejen med dem är att de är matta – mer likt den bilden.
  (http://www.nouba.it/index.php?task=viewItem&id=37&sectionid=3)
  Även ELFs har en serie lipstains med gloss i ena änden och färg i andra – där finns några som påminner om den rosa nyansen – och utan glosset blir de matta. Och det går inte att få det billigare.
  http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~159.htm

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen