Fifty Scents

Just det!

Just det ja, på NK pågår nu en kampanj. Köp produkter från NK Kosmetik för 2000 kronor och få en necessär med goodies. Gäller på både NK i Stockholm och Göteborg. Man måste dock var nyckelkund för att nyttja men är man det så säger jag: gå ihop två stycken och handla för 1000 kr var, att köpa en eftertraktad parfym goes a long way. Necessären är fylld med bra grejor: olja från Nuxe, min favoritcleanser från Shiseido, nagellack från China Glaze, ypperliga mascaran 38C från Sensai och en liten Prada Candy bland annat. I små provstorlekar då, i de flesta fall, men generöst många å andra sidan.

Gäller till och med den 24:e mars.

Etiketter None

2 kommentarer till “Just det!”

 1. e
  on Apr 17th, 2012
  @ 2:36 pm

  hej världens bästa fifty

  har två frågor

  1. vilken är den bästa bb-krämen för någon med acneärr och torr hud?

  och

  2. hur kan man få lockigt hår att kännas kul och -nu-? det känns liksom aldrig trendigt eller fint. mitt hår är frissigt och vågigt och blir ibland väldigt fult krulligt. har du några tips på produkter eller sätt att styla som kan göra det roligare? brukar annars bara platta men är så trött på att spendera en timme åt det varje gång jag tvättat håret

 2. lina
  on Apr 19th, 2012
  @ 10:57 pm

  jag skulle precis skriva en fråga om bb cream! Lite allmänt fördelar, nackdelar, bra märken osv. tack för bra blogg!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen