Fifty Scents

Just browsing

Ah, minns tidigare diskussion om ögonfransserum och frågan om det finns serum för ögonbrynen? Det gör det förstås och på förekommen anledning kan jag därför rekommendera LashFood.

Priset (995 kr) kan avskräcka men fördelarna är många. För det första blir det resultat, ögonbrynen växer. osäker på om jag upplever tjockare bryn men de växer mer, och i och med att även småstrån växer som blir i alla fall intrycket tjockare bryn. Jag gillar också att produkterna är hormon- och kemikaliefria. Jag har provat serum tidigare (MACs är relativt billigt och fungerar bra) och tyvärr är viss ögonirritation något man får räkna med. Då är det i alla fall aningen skönare att tänka att peptiderna som ingår i LashFood i alla fall inte är ögoninflammationsframkallande på samma sätt.Faktum är att formulan är helt naturlig. För mig betyder det inte mycket, jag menar citronsaft är också naturligt men jag vill inte ha det i ögat för den sakens skull, men att LashFoods produkter är fria från syntetiska doftämnen och liknande onödigheter lyfter jag på hatten för.

Rolig grej med Lashfood är att de också har eyeliner och mascara som ska öka på tjockleken och franslängden. Återkommer efter test!

Jag såg för övrigt Deep Blue Sea igår (nej, inte skräckfilmen med hajar) och blev helt hypnotiserad av Rachel Weiszs ögonbryn. Nu vill jag också bara ha jättelånga, tjocka brows som sveper in hela ansiktet i en kattliknande grace.

 

Lashfood säljs på NK.
Ögonbrynsserum 995 kr.
Ögonfransserum 895 kr.

Etiketter: , , ,

3 kommentarer till “Just browsing”

 1. Hårhjälm
  on Apr 24th, 2012
  @ 11:41 am

  Hej! Tack för en bra blogg, jag vänder mig nu till dig med en hårfråga: Jag har sjukt mycket hår, mängdmässigt är det tjockt men även hårstråna är tjocka, om jag skulle spara ut det skulle jag se ut som typ robert wells eller ted gärdestad (när det begav sig). Nuvarande frisyr är vanligt pojkfrisyr, något längre hår som går att få bakåt, sidbena osv. Det är så tjockt att det inte kan se fett ut, oavsett om jag inte använder shampoo på en månad, “deep repair oil complex yadiya”-inpackningar, jag kan till och med ha i handkräm utan vidare (ett tips från “café”. Lol), det är så tjockt att om jag tunnar ut det hos frisör blir det korta små strån som står rakt upp genom det längre håret. För att få det någorlunda under kontroll krävs att jag i handdukstorkat hår har i nåt serum eller olja, tar på en mössa till det har torkat (vilket tar aprox en-en och en halv timme). Mycket tjockt, mycket volym, normalglansigt. Detta kan man ju vara tacksam över, och visst det är jätteskönt att slippa vikar och kala fläckar. Givetvis. Jag får så mycket skit av tjejkompisar med volymproblem och killkompisar med högt hårfäste. Men jag vet inte vad jag ska ta mig till, hur får jag pli på denna hårhjälm? Det är så stört tidskrävande att bara få det att se “nytvättat och ofixakt” ut. Finns det nån uttunnande, nedplattande, förfinande mirakelkur? Det brukar sluta med att jag rakar av det i ren frustration och efter det har några riktigt jobbiga månader med stubb som står rakt ut från huvudet. Oerhört tacksam för tips! /j

 2. Caroline Hainer
  on Apr 24th, 2012
  @ 4:31 pm

  Kära J, det låter ju som ett fantastiskt hår men jag förstår om det är lika delar blessing som curse. Spontant tänker jag att en hårolja är någonting för dig, den kan tämja hår och definiera hår lite bättre. Sedan kan en bra frisör, som du säger, också tunna ut det på sina hår. En hårfärgning skulle faktiskt också kunna tynga det lite. Inte en för hård färgning då, för den kan ha frizz-effekt, men en vanlig helfärgning eller toning. Toning går också bra.

  Schwartzkopf har också en lotion för rakt hår, som tar ned småhår och lägger rufset på plats för en mer sleek look. Du får säkert en liknande effekt med Cafés weird knep om handkräm, fast här skulle jag vilja inflika hellre lotion än kräm i håret.

  Summa summarum: En toning och hårolja skulle kunna tämja, förhoppningsvis. Och en god frisörs proffsiga hand.

 3. http://ogonfransserum.nu/
  on Aug 30th, 2013
  @ 1:27 pm

  Älskar markerade ögonbryn! Xbrow är min favorit bland ögonbrynsserum.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen