Fifty Scents

Lady LA

Lite över en vecka i LA och min hy har aldrig mått bättre. Jag tog med mig en löjligt stor arsenal av skönhetsprodukter, nu när jag liksom har lite extra tid att stå och pyssla om, på kvällen.

Jag kör harcore peeling från Beauté Pacifique, ett märke jag är mycket förtjust i. Den extra aggressiva peelingen jag kör köper man på salong. Den måste man inte ha, det finns en snällare variant som köps i butik, till exempel NK.

Efter det kör jag rikligt med A-vitaminkräm. Också den från Beauté Pacifique. Också den salongsvarianten, också den finns i snällare variant på NK. Man kan byta ut den mot en A-kräm från Exuviance också, om man vill. Eller Julique. Eller Laura Merciers multivitaminserum.

Men så är det också de gamla hederliga sakerna som att varva ned, dricka massor av vatten, röra på sig och äta antioxidanter som blåbär. Har gjort precis det i tio dagar nu och är ready for my close-up när som helst.

Om dagarna grundar jag med Vichys mattande solskydd eller den här från Paula’s Choice som också mattar. Har sen Vichys i väskan och bättrar på näsa och axlar då och då.

Detta, så att säga, svär jag vid.

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer till “Lady LA”

 1. ghaz
  on May 9th, 2012
  @ 4:11 pm

  åh kan du inte vara gullig och skriva ut exakt vilka krämer det är, från respektive märke, du brukar använda?

  tänkte förresten fråga dig vad du tror om denna; http://www.lumene.com/sv/produkter/hudvard/fuktkramer/premium-beauty-anti-wrinkle-retinol-night-recovery

  spontant så blir jag lite förvirrad av att retinol/vitamin a-produkter lanseras som anti-age/wrinkle. jag är 23 och är inte ute efter föryngring och mindre rynkor – utan mer typ jämn hudton (ärr från finnar som är kvar i ca all evighet trots att finnarna var minimala), mindre porer och lyster och sådant göttigt. och det får man väl från retinol/vitamin a-produkter? kombinerat med aha-produkter, som t.ex ansiktsmask, tänker jag då.

  lumene-krämen känns iaf som ett billigare alternativ till salongsmärkena, eller? jag är ballin on a budget pga student, så jag försöker hitta effektiva men plånbokvänliga produkter. lite feedback skulle uppskattas eftersom jag lagt upp en helt ny hudvårdsrutin efter bl.a tips från dig! 🙂

 2. Lotta
  on May 9th, 2012
  @ 9:46 pm

  Bra med tips på solskydd för ansiktet! Har en fråga där kanske din destination kan inspirera. Tips på en “god” parfym som luktar kokos? Två krav dock – får inte lukta “billig sololja” och inte sliskigt sött…

 3. Ulrika
  on Jun 4th, 2012
  @ 2:43 pm

  Jag vet en underbar parfym som doftar kokos – Love Coco från Honoré des Prés. En ekologisk parfym som doftar ljuvligt. Finns bl.a. att köpa på NK.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen