Fifty Scents

Why try harder? En liten påminnelse om vikten av att skala ned

Eftersom jag skulle på “rockkonsert” så försökte jag sminka mig lite “tuffare” än vanligt men resultatet blev mer Susan Sarandon i Rocksystrar än, säg, Lara Stone.

Så blir det när man anstränger sig för mycket ibland. Man ser målad, mejkad, äldre ut. Sen svettas man ändå under kvällen, i alla fall jag ty jag är mänsklig, och så försvinner halva intrycket.

Less is more ibland. Eller så får man hålla sig till den gamla devisen att bara markera en feature i ansiktet, som ett iögonfallande läppstift (röstar på fucshia eller orange) eller smudgiga smokey eyes.

Slutade med att jag tog en bomullstuss och tonade ned allting utom ögonen som jag formade med Chanels krämskugga i skimrande lila, och blandade i all oändlighet. Svart eyeliner, massor med mascara på det och sen to hell with it.

Succé.

Etiketter None

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen