Fifty Scents

Sista dagen under LA-solen

Sista dagen i LA.

Kör mycket less is more nu för tiden men det kan ju bero på att jag är här, i soliga Kalifornien och inte orkar sminka mig så mycket, det är för varmt och soligt för det.

Då är concealer och vattenfast krämögonskugga räddningen (och vissa dagar, faktiskt, BB-creme). Det är det jag kör med lata sommardagar.

Smashboxs variant sitter hela dagen utan att ändra sig det minsta, och igår var det ändå 32c nere i dalen där jag var också shoppade på en outlet. Problemet är väl bara att själva färgerna är lite keffa, de får inte riktigt till det, tycker jag. Det löser jag i och för sig med att blanda två olika för att få till en lite egen nyans men jag fattar att inte alla ser det som en utmärkt lösning.

Chanels är utmärkta men de kostar ju en del, närmare 320 kronor. Men där snackar vi snygga nyanser, den lila Illusoire kan alla ha. Vad gäller kajalpennor så sitter Diors som berget och vad gäller eyeliner så vinner MACs Fluidline och Maybellines long lasting eyeliner i gelform.

I morgon ska jag flyga hem igen efter en månad här och jag ser verkligen inte fram emot alla timmar på planet. Min räddning är, som bekant, sömnpiller och våtservetter. Inte i kombination kanske men alltså sömntabletterna gör sin grej och de stunder jag vaknar ur dåsigheten torkar jag bort olja och torrhet och äckel från ansiktet med en våtservett. Att preppa med peeling och fuktmask kvällen innan än också ett knep och därför på schemat för kvällen.

Förutom pizza med kompisar då. Inget skönhetsknep per se men man blir ju gladare av vänner och pizza med mycket ost vilket i sin tur leder till ett charmigare intryck så i viss mån så…

 

Etiketter None

3 kommentarer till “Sista dagen under LA-solen”

 1. Carolina
  on May 30th, 2012
  @ 9:50 am

  Vad härligt det låter med en månad i Californien! Jag ska dit i sommar med min kille och vore jätteglad om du skulle kunna frångå skönhetsinläggen (som vi ju såklart älskar!) en gång och ge lite tips på vad man inte får missa. Ingen vore gladare än jag!

 2. Mirjam
  on May 30th, 2012
  @ 3:58 pm

 3. jana
  on Jun 11th, 2012
  @ 10:34 pm

  har du tips på concealers som funkar för sig (utan att kombineras m concealer el dyl)?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen