Fifty Scents

Sist på bollen…

…här antagligen men Kicks har alltså 20% rabatt på alla parfymer just nu. Passa på att investera i till exempel klassiskt crazy, marshmallow-doftande Angel eller en träig present till en manlig person i din närhet.

Etiketter None

En kommentar till “Sist på bollen…”

 1. Nathalie
  on Sep 4th, 2012
  @ 3:17 pm

  Du har Sveriges bästa blogg om parfym. Och skönhetsprodukter förstås, men jag är mest intresserad av parfym. Jag undrar nu följande: hur många parfymer har du i din samling? Hur många “får” man ha? Jag kan känna att jag inte får ha för många parfymer- vad nu för många är. Kanske för att jag känner skuld över att inte hinna använda alla och kanske för att jag tror att de kommer bli gamla om jag inte använder upp dem i tid. (har 5 styckna).
  Sen undrar jag också, varför tror du att (som jag har fått för mig åtminstone) att rena, cleana, enkla, citrusaktiga parfymer verkar gå så bra i Sverige? Har det något med klimat att göra eller finns en rädsla för att sticka ut om man bär tyngre, orientaliska eller rentav galna och ovanliga dofter?

  Med vänligaste hälsning!
  Nathalie

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen