Fifty Scents

På sin plats: TACK!

Kära läsare!

Jag är väldigt glad över att ha er här. Ni gör Fifty Scents! Era kommentarer och mail håller sidan levande och jag blir glad varje gång ni hör av er. Jag har verkligen ambitionen att svara på alla mail jag får och är alltid optimist och tror att jag ska hinna. Markerar med “stjärna” i mailboxen och tänker “Bra! Det där ska jag svara på…”. Men så dyker verkligheter och åtaganden upp och jag hinner helt enkelt inte. Eftersom era kommentarer och mail är så viktiga för både mig och sidan så känns det ju såklart väldigt dumt. Detta vill jag be om ursäkt för och hoppas att ni förstår men fortsätter att skriva och höra av er ändå. För även om verkligheten är den att jag inte hinner svara på allt (jag vill ju svara så utförligt som möjligt såklart) så kommer tanken och viljan fortfarande vara att svara på allt.

Ni är fantastiska. Jag är glad över att ha så bra, engagerade, lyhörda läsare som er.

Kram
Caroline aka Fifty Scents

Etiketter None

2 kommentarer till “På sin plats: TACK!”

 1. jesika
  on Sep 18th, 2012
  @ 7:39 pm

  hej caroline, jag är så himla glad över att din blogg finns! mina två favoritgrejer – skönhet och intressant läsning. har du tips på några (svenska eller utländska) beautybloggar som är läsvärda?

 2. Ellen Malcolm
  on Sep 19th, 2012
  @ 6:08 pm

  Åh tycker din blogg är superduperbra, ville bara säga det 🙂

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen