Fifty Scents

När Sephora kom till Sverige

Det har säkert inte undgått någon med intresse för makeup att Sephora öppnar sin första butik i Sverige. Jag, som den naturliga skeptikern, har svårt att se att Sephora-märken (i alla fall i USA) som NARS och Fresh ska få komma med på Sephoratåget till Sverige och undrar därför vilka märken som kommer hit i och med detta intåg. Finns det några som är värda att jubla över?

Svaret är nja.

En god nyhet är att Sephora tar med sig sina egna Sephora-produkter vilket betyder okej smink men jättebra verktyg och accessoarer. Håller man prisnivån på medel också så har vi eventuellt en anledning att ta oss till Täby centrum efter 25 oktober.

Man tar också hit Make Up For Ever, Benefit, Nails Inc. och Sampar där, tycker jag, Benefit är den roligaste nyheten. De har de överlägset skönaste produktnamnen (min favorit är ögonskuggan Trust fund baby, trust fund)och de retroroligaste förpackningarna. Sen får man blunda lite för att produkterna inte alltid (läs: sällan) håller vad de lovar. Men deras rouge är ändå ytterst bra (Dandelion passar precis alla) och deras Benetint är att betrakta som en modern sminkklassiker (tips: köp HighBeam på samma gång, och blanda på kinden för perfekt dewy rouge/highlighter kombo-effekt)

Den andra glädjande nyheten är att man tar in Diane von Furstenbergs parfym. Den är elegant och snygg, lika enkel som en wrap-dress och det är roligt att man i alla fall ges chansen att på någon nivå konkurrera med COW och NK i fråga om någonting rörande doft.
Sephora finns i Täby Centrum från och med 25 oktober.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer till “När Sephora kom till Sverige”

 1. Amanda
  on Oct 8th, 2012
  @ 5:19 pm

  YAY! Benefit!

  Men som sagt trist att inte fler märken kommer finnas representerade, hoppas att de jobbar på det.

 2. Maria
  on Nov 2nd, 2012
  @ 3:55 pm

  Kul! Men …. Täby. Är det ett skämt? Jag gillar Sephora, men kommer inte sätta mig på pendel/tbana/buss ut dit. I så fall på ett engångsbesök. Hade butiken legat i stan hade de nog fått fler återkommande kunder. Sannolikt blir ju inte priserna som i södra Europa heller, så fortsatt handel på nätet gissar jag att det blir.

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen