Fifty Scents

Hej alla!

Såg ni den fina Rodeo-bilagan som gick i DN i lördags? Vet att flera av er gjorde det för ni var vänliga och uppmuntrande nog att skicka mail till mig. De tackar jag för såklart och ber – som alltid – om ursäkt för att svar dröjer. Jag försöker alltid svara, antingen här eller mailledes.

När jag inte skriver här på Fifty Scents, vilket ändå får ses som en av mina favoritsysslor, så är jag vanlig, hederlig journalist. Jag är inte butiksägare, jag har ingen skönhetssalong i Norrtälje. Ledsen om jag inte var helt tydlig där.

Nä, jag är bara en vanlig journalist. Jag skrev nästan uteslutande om film och tv i flera år i tidningar som Cinema och Bon. Numera är det mest här film- och tv-artiklarna hamnar. Men alldeles strax också i en annan kanal nära dig.

För två år sedan ungefär lade jag om och började skriva om mina andra stora intressen: skönhet och parfym. Intressen av flera anledningar, inte minst förekomna eftersom jag haft en del hudproblem, särskilt i tidiga 20-årsåldern. De gick ju aldrig över vad jag än testade eller vad olika experter och expediter än sa åt mig så jag började studera på egen hand och lärde mig vad det är som händer i huden när den krånglar.

Idag skriver jag om skönhet och parfym på olika ställen, som NK Stil och A Perfect Guide. Och här då.

Men det viktiga i detta är två saker: jag är journalist och inte bloggare eller ren entusiast i grunden. Jag är van att göra research och är i grunden skeptisk, så kan man väl sammanfatta det hela. Det andra är att jag har haft problem själv, jag fattar våndan. Jag vill ha grejor som funkar. Och därför vill jag också, självklart, svara på alla som frågar om råd. Men eftersom ni (glädjande!) är många så kan det ta tid. Har sagt det förut men säger det igen. Tack för att ni hör av er, fortsätt med det. Det är ändå mitt mål att kunna höra av mig tillbaka!

Nu: snart lunchpromenad i höstlig sol —-> jag har på mig Tom Ford Violet Blonde. Ja, det är jag där på bilden. En av få ni får se av mig här på Fifty eftersom jag tycker att det är produkterna som ska synas, inte jag. Men här är jag, framför sminkbordet och spanar man riktigt, riktigt ordentligt kan man se ett par Guerlainflaskor i bild tillsammans med två parfymer från Fresh och en från Profumo Roma.

Foto: Emily Dahl

Etiketter None

2 kommentarer till “Hej alla!”

 1. N
  on Oct 23rd, 2012
  @ 9:08 pm

  <3

 2. kattis
  on Nov 1st, 2012
  @ 9:43 pm

  vad har hänt?

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen