Fifty Scents

Bekännelser

Roliga saker händer när man säger att man skriver om parfym. Det händer att det öppnar dörren till olika typer av bekännelser. Det hela är mycket intressant. När jag berättar för den nya tandläkaren (som frågar) att jag skriver om parfym kommer en enda lång monolog från honom om hans förhållande till doft.
“När jag är full och kommer hem sent händer det att jag bara vill spruta på mig en massa. Har väl nåt med mamma att göra förstås”.

Älskar mitt jobb.

Etiketter None

2 kommentarer till “Bekännelser”

 1. Sofia
  on Nov 8th, 2012
  @ 4:13 pm

  Haha!! Rolig tandis.
  Önskefråga: skriv om Bliss? Kanske även deras små medan du shoppar-behandlingar?? Sorry om du redan gjort det och jag inte minns!

 2. Karin
  on Nov 10th, 2012
  @ 6:15 pm

  Haha!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen