Fifty Scents

Hjärta Bobbi

Vänta nu, är det bara jag som missat att Bobbi Brown flyttat in till Åhléns i Skanstull? Eller är det något som alla vet redan?

Nu vet jag det också, hur som helst, och denna nyhet glädjer mig. Amerikanska Bobbi Brown är ett av de bästa och mest prisvärda märkena, tycker jag, och har massor av bra stapelvaror i sortimentet. Som puder, blusher och ögonskuggor.

Till skillnad från sin kanske främsta konkurrent MAC bygger Bobbis linje mer på klassiska och vardagliga färger snarare än fashion, nyheter och lite crazy. Inga sammarbeten, bara bra skuggor i naturnära och beige färger. Om man ska hårddra jämförelsen. Mognare kunder? Säg inte det. Bara mindre exhibitionistiska och äventyrliga (räkna in mig i den kategorin. Mvh snart 36 år).

Jag är inte bara positiv till märket Bobbi Brown utan också personen Bpbbi Brown som verkar vara en seriös businesskvinna och samtidigt en varm person i intervjuer jag läst. Kankse läser jag in för mycket men det är möjligt att hennes “jag är som folk är mest”-personlighet också speglas lite i hennes kollektioner som ju alltså är mer vardagsnära, mer naturiga (i färgerna) och mer hårdarbetande. För den som känner sig lite vilsen men ändå nyfiken på makeupens grunder har Bobbi också skrivit flera bra, pedagogiska och enkla böcker (som inte är dyra och) som jag rekommenderar. Har man en tonåring eller är man en själv så finns en superbra bok som jag önskar jag själv hade fått i julklapp när jag var 18. Varm, härlig och pedagogisk. Fram för experiment, men också – så sminkar du dig för skolbalen, så sminkar du dig när de är skolfotografering. Hjärta till dig, Bobbi. Hjärta till dig.

Hennes motto är “Hemligheten bakom skönhet är enkel – bli den du är”. Vilket är lika sant som klyschigt. Jag tänker då inte säga emot.

Etiketter None

5 kommentarer till “Hjärta Bobbi”

 1. Antonia
  on Nov 17th, 2012
  @ 8:34 pm

  Älskar min Bobbi Brown Corrector, den ljusaste nyansen “Porcelain Bisque” för faktiskt tillräckligt ljus för mig (detta händer i princip aldrig)! Det bästa är dock inte att de har tänkt på oss blekisar utan att den är oerhört bra på att täcka mörka ringar under ögonen. Hett tips!

 2. Jenny B
  on Nov 17th, 2012
  @ 10:31 pm

  Jag ska dit och titta och shoppa så snart jag bara kan! Jag skrev in datumet i kalendern när jag först fick höra det, men det har bara inte blivit av. Hittills har jag bara haft ett par av deras läppstift, men jag har hört att deras gel liners skall vara riktigt bra. Det måste ju undersökas!

 3. Annika
  on Nov 18th, 2012
  @ 10:57 am

  Bra, jo, men prisvärda? Inte i Sverige! Har du sett priserna än?! Över sex hundra spänn för foundation. Då ska den vara ljusår över alla andras imho.

 4. Laura
  on Nov 19th, 2012
  @ 5:32 pm

  Hej Caroline!

  Har du tips på en bra kajalpenna som gör att man ser piggare ut? Jag är inte ute efter en kritvit färg…

  Tack för en grymt bra blogg!

 5. hanna
  on Nov 26th, 2012
  @ 2:32 pm

  Tänkte tipsa Laura om denna kajal:

  http://www.dn.se/blogg/sminkbloggen/2010/04/11/raddare-for-trotta-ogon-inliner-kajal-blonde-6932/

  Billig, vattenfast & bra! Jag har den i blonde (inte jag som skrivit inlägget, obs).

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen