Fifty Scents

RODEO JULKALENDER: LUCKA FYRA!

Whoaaaaa! Ser man på! Här bakom lucka fyra i Rodeos egna julkalender döljer sig…Baby Bee getting started kit från Burt’s Bees!

Här är grejen: En av er har chansen att köpa kittet för 1 krona!
Gör så här:
Klicka här, lägg kittet i kundvagnen och ange rabattkoden burtlovesrodeo. Den första personen som ange rabattkoden får köpa produkten för 1 krona, sedan upphör koden att gälla. först till kvarn alltså! Men – alla Fifty-läsare har chans att köpa Burt’s Bee-produkter på http://www.iloveburt.se/ 
till ett bra erbjudande. Ange koden burt342 i kassan så får du köpa 3 produkter för priset av 2.
Jag rekommenderar skumbadet ur samma serie (för den fina flaskan om inte annat!) och kroppsoljan som är inte bara skön utan också praktisk. Oljan tar ort vax för den som vaxar sig, och den mjukar upp torra händer och fötter som annars kan behöva extra TLC. 

 

PROMOTION. INLÄGGET PRESENTERAS I SAMARBETE MED BURT’S BEES.

Etiketter:

3 kommentarer till “RODEO JULKALENDER: LUCKA FYRA!”

 1. Elisabeth
  on Dec 4th, 2012
  @ 9:16 am

  Jag var ju först!! :'( Men när jag tryckte på slutför så stod det att det fel med hemsidan hade inträffat?! Tack för den liksom.

 2. Carolina
  on Dec 4th, 2012
  @ 9:44 am

  Tackar ödmjukast för koden! Nu kommer min lilla Signe få en flott bonusjulklapp 🙂

 3. m
  on Dec 5th, 2012
  @ 11:28 am

  tja
  hur lång tid tycker du man ska ge en ny produkt ? jag har använt bha-lotion från paulas choice i en månad nu, 1 eller 2 ggr/dag, men tycker mig inte se någon skillnad.
  vissa produkter tar ju innan man ser resultat på huden men jag hatar känslan av att lägga en produkt i fejjan som inte tycks göra någonting…
  tacksam för dina synpunkter!

Kommentera

© 2010 Fifty Scents | Om Fifty scents

Bloggportalen